Micuțul Wilmark va fi prezent la deschiderea mall-ului Atrium Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua cea mare se apropie cu pași repezi iar arădenii sunt tot mai nerăbdători să vadă cum va arăta primul mall din orașul lor. Reprezentanții Atrium Center au anunțat programul manifestărilor care vor marca deschiderea celui mai mare complex comercial din oraș

Mall-ul Atrium Center le va aduce arădenilor mai mult shopping şi distracţie

Dacă până ieri se știa doar de formația Holograf, managerii au anunțat că la marele “Grand Opening” va fi prezent și micuțul Wilmark. “Va fi o zi cu totul specială în care surprizele și petrecerile se vor ține lanț. Nu ne dorim decât ca marea deschidere să rămână în sufletele și mințile arădenilor, de aceea încercăm și facem tot posibilul ca totul să iasă ca într-o poveste”, a mărturisit Adina Călinescu, country manager Atrium.

Din data de 23 martie punctul zero al oraşului se mută la noul mall

Pe data de 23 martie, vizitatorii norocoși vor primi peste 200 de vouchere cadou în valoare de 150 de lei fiecare, pe care mai apoi le vor putea folosi la diferite cumpărături. Micuțul Wilmark va fi prezent în mall încă de la ora 17.00 și va întreține atmosfera până la ora 20.00, când vor urca pe scena amplasată în interiorul mall-ului, membrii formației Holograf.

VIDEO Mai sunt zece zile până la inaugurarea Mall-ului Atrium

“Vom avea la fiecare nivel al mall-ului și multe concursuri unde participanții vor primii diverse premii. Copiii vor avea parte de un magician care va organiza concursuri de Darts, concursuri de karaoke și face painting”, a adăugat Adina Călinescu.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite