Băiatul care a decis să-şi pună capăt zilelor a avut un comportament ciudat la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrică Tănase a plecat de lângă familia lui mult prea devreme
Petrică Tănase a plecat de lângă familia lui mult prea devreme

Înmormântarea lui Petrică Tănase va avea loc astăzi, în satul Sânmartin. Rudele, vecinii, cunoştiinţele şi toţi cei care au auzit de caz sunt de-a dreptul înmărmuriţi de durere.

Nimeni nu-şi explică de ce un copil aflat la o vârstă atât de fragedă, harnic, poate chiar cel mai cuminte dintre fraţi şi mereu cu zâmbetul pe buze a decis să încheie orice socoteală cu viaţa.

Semne de întrebare

Fostei lui învăţătoare, Florica Cios nu i-a venit să creadă când a auzit cumplita veste. “L-am avut ca elev în clasa a IV-a, iar în ultimii ani mai mulţi fraţi au trecut prin clasa mea. Petrică a fost un băiat cuminte, nu foarte strălucit la învăţătură, însă nu am avut probleme majore cu el. Nu îmi vine să cred”, a spus învăţătoarea Florica Cios. Aceasta a mai relatat faptul că în ultima perioadă a observat un comportament mai ciudat la Petrică.

“Micuţul era tot timpul vesel, însă mult prea fericit decât trebuia. Avea tendinţa să-şi apere fraţii mai mici şi încerca să le demonstreze celor din jur că el cel mai grozav. Avea un instinct ciudat de autoapărare, ca şi cum se temea de ceva anume şi obişnuia să-şi ignore profesorii”, a adăugat fosta învăţătoare a lui Petrică.

Nu avea haine de şcoală

Băiatul nu frecventa foarte des şcoala pentru că nu avea întotdeauna haine sau pantofiori. Fraţii din familia Pricop îşi făceau schimb de ţinute între ei şi mergeau cu schimbul la ore. Tot învăţătoarea Florica Cios a mai spus că Petrică avea anumite înclinaţii pentru matematică, acesta fiind singura materie la care se pricepea de minune.

Mama copilului care s-a spânzurat în grajdul casei are nevoie de ajutor financiar

Sinuciderea ciudată a unui copil cuminte

Sunt prea săraci să-şi îngroape copilul

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite