Mama copilului care s-a spânzurat în grajdul casei are nevoie de ajutor financiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul, băiețelul de cinci ani a povestit cu l-a găsit pe fratele lui agățat de o frânghie
Paul, băiețelul de cinci ani a povestit cu l-a găsit pe fratele lui agățat de o frânghie

Trăiesc într-o sărăcie lucie de ani de zile. Sunt zile în care nu pun pe masa de prânz decât o felie de pâine și câteva bucăți de ceapă. Cu toate acestea, Maria Pricop nu a reunuțat la niciun copil.

Îi iubește pe toți în egală măsură și încearcă din răsputeri să le ofere ce are mai bun, pentru ca ei să nu simtă greutățile familiei. Nu a reușit însă de fiecare dată. Acum, când blestemul morții pare să-i urmărească pe membrii familiei Pricop din satul Sânmartin, mama copleșită de durere cere ajutorul localnicilor și a tuturor arădenilor care au posibilitatea și își doresc să fie alături de ei.

“Am primit sicriul de la primărie, dar nu ne ajung banii. Soțul meu lucrează în construcții din când în când, eu sunt casnică ca să am grijă de copii”, a spus împietrită de durere, Maria Pricop. Nu își mai poate reveni din plâns de când copilul ei Paul l-a găsit pe Petrică spânzurat în grajdul casei.

“M-am dus în grajd și l-am văzut pe Petrică legat de o frânghie. Am pus mâna pe el, l-am mișcat dar nu mi-a răspuns. Am chemat-o pe mami iar ea a început să plângă”, a povestit băiețelul de numai cinci anișori. 24 de suflete își duc veacul într-o casă sărăcăcioasă, la marginea satului.

Nu au haine, nu au în fiecare zi o mâncare caldă, dar iubirea și încrederea în Dumnezeu i-a ținut aproape. Înmormântarea micuțului va avea loc mâine, în satul Sânmartin. Cei care doresc să ajute familia îndurerată pot să o contacteze pe Maria Pricop, mama celor 16 copii, la numărul de telefon: 0749.816.116.

Sunt prea săraci să-şi îngroape copilul

Sinuciderea ciudată a unui copil cuminte

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite