UPDATE Rezultate Bacalaureat 2011 Alba. Vezi aici ce notă ai luat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Absolvenţii află duminică rezultatele la Bacalaureat
Absolvenţii află duminică rezultatele la Bacalaureat

Rezultate Bacalaureat 2011 Alba. Află primul care sunt rezultatele la examenul de maturitate. ADS Alba îţi prezintă în exclusivitate notele de la examen, pe alba.adevarul.ro.

Citiţi şi: S-au afișat primele rezultate la Bacalaureat 2011 Alba! 62 la sută nu l-au promovat

UPDATE ORA 11.00 S-au afişat primele rezultate ale examenului de Bacalaureat în centrele de evaluare din Alba Iulia.

VEZI AICI REZULTATELE DIN ALBA

Zeci de elevi, dar şi părinţi ai acestora, s-au postat în faţa avizierelor ca să afle dacă au promovat sau nu examenul de maturitate.

"Mi-era teamă de matematică, dar am luat peste 7", a spus o absolventă a Colegiului Economic din Alba Iulia.

Ana Maria Raţiu este una dintre absolventele care s-a bucurat de rezultatele obţinute. “E mai bine decât mă aşteptam. Credeam că voi avea media în jur de 9.00. Sunt foarte fericită, Am media generală  9.75. Am susţinut examenul la română, matematică şi geografie. Mă clasez pe locul doi la nivelul clasei mele”, a spus Ana Maria.

"Primele rezultate sunt mulţumitoare. Am obţinut o notă mai bună decât mă aşteptam la geografie, dar am fost apreciată cu un punct şi jumătate în minus la română faţă decât mă aşteptam. Vreau să depun contestaţie. Pentru mine examenul a fost foarte stresant, dar nu din cauza camerelor video. Se puteau pune camere de supraveghere la fiecare bancă, era mai corect aşa”, a spus Diana Pocol, absolventă a Liceului de Arte Plastice şi Muzică din Alba Iulia.

Elevii veniţi s-au grăbit să-şi anunţe telefonic părinţii, dar şi pe ceilalţi colegi în privinţa notelor obţinute. 

UPDATE: Primele rezultate complete vor fi afişate duminică pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Lista cu notele primite în urma contestaţiilor depuse până luni, 4 iulie, va fi afişată la data de 8 iulie.

Duminică ADS Alba va arăta care sunt notele obţinute la probele scrise ale Bacalaureatului. Rezultatele sunt aşteptate de aproape 4.000 de absolvenţi de liceu din judeţ, care au susţinut examenul de maturitate în sesiunea din această vară.

Bacalaureatul  din acest an a fost prezentat ca cel mai verificat şi mai răsverificat examen de până acum. Absolvenţii de liceu au fost puşi în gardă din timp că vor fi filmaţi pas cu pas în timpul probelor scrise ale examenului de maturitate.

Interesant este faptul că  toţi elevii din Alba care au fost eliminaţi din examen, au fost depistaţi de profesorii supraveghetori, nu de sistemul video amplasat în sălile de examen. În total, în Alba, au fost excluşi la probele scrise ale examenului de maturitate zece tineri, toţi pentru tentative de fraudare.

Grupul şcolar forestier de la Câmpeni şi-a câştigat o faimă la capitolul elevi poftiţi să părăsească sala de examen. La fiecare dintre cele trei probe scrise a existat cel puţin un candidat eliminat. 

Citiţi şi: „Rugăciune către Maica Domnului“ şi „Ce aţi pus camerele pe noi, nu suntem infractori“, scrise la proba de Limba română

Trişorii nu renunţă la copiat. Trei elevi au fost eliminaţi la ultima probă a Bacalaureatului

Chitanţa cu care şi-a plătit taxa de Bac transformată în copiuţă de un elev

Perle ale elevilor din Alba la BAC: „Poliţaiul turmentat“ şi „Trahanache, traficant de droguri“ personaje în „Scrisoarea de omor“

Patru elevi prinşi cu fiţuici la Bacalaureat, daţi afară din examen. Sistemul video anulat la Câmpeni de o pană de curent

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite