UPDATE S-au afişat rezultatele la Bacalaureat 2011 Alba! 62 la sută nu l-au promovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele obţinute de elevi la examenul de maturitate au fost afişate atât la avizierele şcolilor cât şi pe site-ul Ministerului Educaţiei. Statistica arată că promovabilitatea în judeţul Alba este de numai 38,45 la sută. Fii primul care află rezultatele la Bacalaureat 2011 pentru Alba!.

În urma centralizării datelor de către Inspectoratul Şcolar Alba, procentul de promovabilitate rezultat la nivelul judeţului Alba este de 38,45 la sută.

Mai exact doar 1.566 de elevi au luat minim nota 6 . Alţi 2.507 absolvenţi de liceu îşi vor încerca norocul în sesiunea din toamnă, pentru că figurează pe lista celor rerspinşi. Din numărul total al elevilor înscrişi, 193 nu s-au prezentat la probele Bacalaureatului.

În Alba Iulia, listele cu elevii care au susţinut examenele de la Bacalaureat au fost afişate la avizierele Colegiilor:  Economic, Militar „Mihai Viteazul“, Apulum şi Alexandru Domşa.

Sute de elevi, dar şi părinţi ai acestora, s-au postat în faţa avizierelor, imediat după ora 11.00, ca să afle dacă au promovat sau nu examenul de maturitate. "Mi-era teamă de matematică, dar am luat peste 7", a spus o absolventă a Colegiului Economic din Alba Iulia.

Ana Maria Raţiu este una dintre absolventele care s-a bucurat de rezultatele obţinute. “E mai bine decât mă aşteptam. Credeam că voi avea media în jur de 9.00. Sunt foarte fericită, Am media generală  9.75. Am susţinut examenul la română, matematică şi geografie. Mă clasez pe locul doi la nivelul clasei mele”, a spus Ana Maria.

"Primele rezultate sunt mulţumitoare. Am obţinut o notă mai bună decât mă aşteptam la geografie, dar am fost apreciată cu un punct şi jumătate în minus la română faţă decât mă aşteptam. Vreau să depun contestaţie. Pentru mine examenul a fost foarte stresant, dar nu din cauza camerelor video. Se puteau pune camere de supraveghere la fiecare bancă, era mai corect aşa”, a spus Diana Pocol, absolventă a Liceului de Arte Plastice şi Muzică din Alba Iulia.

Elevii veniţi s-au grăbit să-şi anunţe telefonic părinţii, dar şi pe ceilalţi colegi în privinţa notelor obţinute. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Alba susţin spun că încă se centralizează ultimele note!

Rezultatele la Bacalaureat 2011 Alba sunt prezentate pe alba.adevarul.ro. .Rămâi pe site pentru a vedea când apar primele note şi pentru a afla cum te-ai descurcat la Bacalaureat 2011!

Citiţi şi: Perle ale elevilor din Alba la BAC: „Poliţaiul turmentat“ şi „Trahanache, traficant de droguri“ personaje în „Scrisoarea de omor“

Trişorii nu renunţă la copiat. Trei elevi au fost eliminaţi la ultima probă a Bacalaureatului

„Rugăciune către Maica Domnului“ şi „Ce aţi pus camerele pe noi, nu suntem infractori“, scrise la proba de Limba română

Patru elevi prinşi cu fiţuici la Bacalaureat, daţi afară din examen. Sistemul video anulat la Câmpeni de o pană de curent

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite