Alba: BAC „Rugăciune către Maica Domnului“ şi „Ce aţi pus camerele pe noi, nu suntem infractori“, scrise la proba de Limba română

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În încercarea de a impresiona profesorii corectori, un candidat din Alba a scris pe foaia de examen la proba de Limba şi literatura română a examenului de Bacalaureat o rugăciune.

După ce s-a chinuit să rezolve primele cerinţe, la subiectul de literatură la care se cerea redactarea unui eseu, acesta a cerut îndurare profesorilor.

El s-a confesat, a precizat că nu s-a pregătit suficient pentru acest examen, că nu ştie ce să scrie şi că speră ca Dumnezeu să lumineze mintea profesorilor în a-i acorda nota de trecere.

A încheiat lucrarea cu rugăciunea „Cuvine-se cu adevărat – rugăciune către Maica Domnului“, pe care a reprodus-o integral.

Un alt candidat şi-a încheiat lucrarea scrisă la Limba şi literatura română astfel: „P. S. Ce aţi pus camerele pe noi, doar nu suntem infractori, nu furăm!“. Elevul şi-a manifestat nemulţumirea faţă de supravegherea probelor scrise prin intermediul camerelor video.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite