Alba: Csibi Barna, „călăul“ lui Avram Iancu nu mai vine la Abrud. A fost detaşat la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Funcţionarul public Csibi Barna a intrat în concediu de odihnă „forţat“ în urmă cu trei săptămâni. Extremistul maghiar nu va veni în Ţara Moţilor, pentru că a fost detaşat la Bucureşti.

Csibi Barna a intrat în concediu de odihnă pe 18 martie, chiar în ziua în care ar fi trebuit să-și înceapă activitatea la Administrația Finanțelor Publice din Abrud.

Conducerea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Alba lua în calcul la momentul respectiv detaşarea lui Csibi Barna la Administraţia financiară din Alba Iulia sau la cea din Sebeş. Directorul instituţiei îşi motiva  decizia pe deficitul de personal de la cele două administraţii.

Citiţi şi:

Csibi Barna, „călăul“ lui Avram Iancu, nu mai merge la Abrud. Şi-a luat concediu de odihnă

Proteste faţă detaşarea lui Csibi Barna la Finanţele din Abrud. Extremistul maghiar care l-a "spânzurat" pe Avram Iancu, trimis în concediu forţat

Maghiarii din Abrud se dezic de Csibi Barna

Primarul din Abrud: „Vrem demiterea lui Sorin Blejnar şi scuze pentru locuitorii din Apuseni“

Csibi Barna ar fi trebuit să revină la Abrud miercuri, 20 aprilie. Numai că, între timp, conducerea ANAF a luat o altă decizie.

„Potrivit Ordinului 1979/2011 al preşedintelui ANAF, domnul Sorin Blejnar, începând cu data de 20.04.2011, încetează detaşarea funcţionarului public Csibi Barna, angajat al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a judeţului Harghita, la DGFP Alba- Administraţia Finanţelor Publice a oraşului Abrud. În perioada 20.04–20.09 funcţionarul public Csibi Barna se detaşează la DGFP municipiul Bucureşti - Administraţia Finanţelor Publice sector 2, serviciul evidenţa plătitori persoane fizice, în funcţia publică de execuţie teritorială vacantă, conform Legii nr.188/1999 republicată, cu modificările şi completările ulterioare“, se arată în comunicatul de presă al DGFP Alba.  

Funcţionarul public a fost detaşat la Abrud , după ce l-a "spânzurat" pe Avram Iancu la Miercurea Ciuc, chiar de Ziua Maghiarilor.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite