UPDATE 107 milioane de iPhone vândute în 2012, indiferent de modelul lansat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiecare generaţie de iPhone a impus noi standarde
Fiecare generaţie de iPhone a impus noi standarde

Lumea întreagă se pregăteşte de conferinţa „Let's talk iPhone", programată marţi seară, când şeful companiei, Tim Cook, va anunţa noul telefon al companiei californiene. Indiferent dacă va fi vorba de iPhone 4S sau de iPhone 5, Apple i-a obişnuit pe clienţi cu inovaţii care au schimbat modul de raportare la tehnologie.

CLICK AICI PENTRU LIVETEXT DE LA CONFERINŢA APPLE

UPDATE 12.06 107 milioane de iPhone vândute în 2012, indiferent de modelul lansat

Lansarea din această seară, la conferinţa „Let's talk iPhone", a noului telefon Apple a animat blogurile de tehnologie din întreaga lume. Ipotezele sunt multiple: va fi vorba de iPhone 4S, iPhone 5 sau chiar de amândouă.

UPDATE 11.32 DEZBATERE Noul iPhone, o nouă inovație sau doar un design diferit?

Mai sunt doar câteva ore până la lansarea celui mai nou gadget prezentat de Apple. La aproximativ 15 luni de la apariţia iPhone 4, gigantul american lansează un nou produs care să urce în topul vânzărilor la fel ca predecesorul său.

UPDATE 11.25 Lansarea Apple: 10 întrebări-cheie despre noul iPhone

Cu o zi înainte de lansare, zvonurile se înteţesc. Blogul de tehnologie Gizmodo a făcut publice fotografii presupus făcute la fabrica iPhone din Brazilia, care ar prezenta modelul 4S. Fără un design diferit de actualul iPhone 4,  4S pare a fi o variantă mai ieftină, care va face tranziţia între modele.

UPDATE 2:00 Potrivit altor zvonuri, Tim Cook ar putea urca pe scenă, la prezentare, cu un iPhone fără niciun buton, un gadget care să fie complet touchscreen. În plus, se vehiculează că marea noutate pe iPhone ar putea fi un asistent vocal, un fel de secretară personală, care să execute toate comenzile pe care i le dai.

UPDATE 00:00 Un jurnalist neamț care ar fi descoperit pe site- ul companiei Vodafone Germania o ofertă la telefoane care includea şi varianta iPhone 4S a anunţat că preţul acestuia este de aproximativ 300 de dolari.

UPDATE: 21.30 Oferta Vodafone Germania trădează secretul ?

Următoarea generaţie de iPhone ar putea fi lansată de noul director al Apple,  Tim Cook. Informaţia  este confirmată de  Vodafone Germania care a şi urcat pe site-ul său în lista de compatibilităţi şi modelul iPhone 4S cu variantele de  16, 32 şi 64 Gb. Până în acest moment nu se ştie mai nimic despre proprietăţile lui Iphone4s, dar este de aşteptat să  ruleze pe sistemului de operare iOS 5 şi să păstreze sistemul iCloud prin care utilizatorii pot salva documente direct pe serverul Apple.

Dacă 4S nu va fi o variantă radical modificată, această onoare îi va reveni lui iPhone 5. Astfel, blogurile de specialitate au speculat pe marginea designului noului model, iar unele modele de carcase au fost date publicităţii. De asemenea, se presupune că telefonul va avea un ecran de dimensiuni mai mari, cu o diagonală de 4 inchi, în timp ce camera foto va avea 8 megapixeli. Incorporat cu noul iPhone ar putea fi şi serviciul iCloud, care va permite stocarea pe serverele externe Apple a filmelor, muzicii şi fotografiilor, fără să fie nevoie de memoria internă a telefonului.

Vezi pe forbes.ro o galerie foto cu imagini dintr-un magazin Apple fals din China

Află de pe forbes.ro care este secretul de retail al Apple

Citeşte pe forbes.ro şi "22 de magazine Apple false în China. Numărătoarea continuă"

Urmăreşte marți seară pe adevarul.ro transmisiunea de la conferinţa „Let's talk iPhone" pentru a vedea în premieră noul iPhone

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite