107 milioane de iPhone vândute în 2012, indiferent de modelul lansat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lansarea din această seară, la conferinţa „Let's talk iPhone", a noului telefon Apple a animat blogurile de tehnologie din întreaga lume. Ipotezele sunt multiple: va fi vorba de iPhone 4S, iPhone 5 sau chiar de amândouă.

Informaţiile date ca sigure sunt dotarea noului iPhone cu un procesor A5, dual-core, prezent în momentul de faţă pe tabletele iPad şi o cameră foto mai performantă, cel mai probabil de 8 megapixeli. De asemenea, certă pare a fi dotarea telefonului cu funcţie de comandă vocală. Analiştii care consideră că Apple va lansa un model în totalitate nou se bazează pe faptul că lansările de până acum s-au petrecut în luna iunie şi au trecut mai bine de 15 luni de la ultimul model.

Pe o piaţă în continuă schimbare şi cu rivalele HTC şi Samsung pregătite să lanseze noi modele, Apple nu-şi permite să întârzie la masa bogaţilor, conform presei britanice. Cu toate acestea, este puţin probabil ca prototipurile de design care arătau revenirea la forma curbată ale primelor iPhone-uri să se aplice şi în realitate, Apple fiind cunoscută ca o firmă care inovează şi nu reia idei vechi.

Analiştii economici de la Janney Capital estimează că, indiferent de modelul lansat diseară, Apple va vinde 107 milioane de telefoane în 2012. Specialiştii de la Ticonderoga Securities, citaţi de „The Daily Mail", se aşteaptă la un iPhone 5 cu o carcasă din aluminiu, mai fină, care va semăna mai mult cu materialele folosite la laptopul MacBook Air, decât cele de pe iPhone 4.

Rămâi diseară pe adevarul.ro pentru a urmări live conferinţa „Let's talk iPhone"

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite