Huawei prezintă cel mai subţire smartphone din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul chinez a anunţat cu câteva ore înainte de startul oficial al târgului de tehnologie din Las Vegas, CES 2012, lansarea celui mai subţire smartphone din lume, modelul Ascend P1S .

Site-ul theunwired.com anunţă faptul că cel de-al cincilea producător mondial de telefoane inteligente cu sistem de operare Android a realizat pe lângă Ascend P1S şi modelul P1, mai gros, dar cu aproape aceleaşi specificaţii.

Astfel, cu grosimea sa de 6,68 de milimetri, Huawei a bătut dispozitivul Motorola Droid Razr care are 7,1 milimetri în partea lui cea mai subţire. Gadgetul nu este numai unul care arată bine, dar este şi performant. Astfel, procesorul Cortex A9 are o frecvenţă de 1,5 Ghz, iar ecranul de 4,3 inci foloseşte tehnologia super AMOLED, la o rezoluţie de 540x960 de pixeli. La aşa specificaţii, sistemul de operare era logic să fie Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

În partea din spate, telefonul are o cameră foto cu bliţ de opt megapixeli, care permite înregistrări video de 1080p, în timp ce camera frontală, pentru videoconferinţe, are 1,3 de megapixeli.

Cele două telefoane mobile vor veni în mai multe culori: negru metalic, alb ceramic şi roz şi vor fi distribuite în Europa, Asia, America de Nord, Australia, Orientul Mijlociu şi China începând din trimestrul doi al acestui an.

image

Citeşte şi alte ştiri de la CES 2012

Giganţii IT se luptă în Las Vegas

Acer lansează cel mai subţire laptop din lume

LG face alianţă cu Google TV

Avanpremieră CES 2012

FOTO VIDEO Tehnologie verde: încărcătorul de telefoane mobile care funcţionează doar cu apă

Lenovo anunţă primul său televizor cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite