Lenovo anuţă primul său televizor inteligent, dotat cu ultimul soft de la Google

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se pare că nu numai Apple este hotărâtă să schimbe lumea televizoarelor în 2012. Producătorul chinez Lenovo a anunţat în avanpremiera târgului CES 2012 din Las Vegas un televizor inteligent cu diagonala de 1,39 de metri care rulează ultimul sistem de operare de la Google, Ice Cream Sandwich.

Este primul televizor oferit de către Lenovo, care până acum s-a concentrat pe laptopuri, tablete şi, de curând, smartphone-uri. Televizorul K91 va fi lansat momentan doar în China şi pare a nu fi afiliat brandului Google TV, deşi rulează o versiune modificată de Ice Cream Sandwich dotată cu aplicaţii TV şi servicii de transmisiune a programelor, scrie site-ul t3.com.

Pe lângă ecranul uriaş, Lenovo a anunţat că dispozitivul va fi dotat cu un procesor de 1,5 Ghz, 1 GB memorie internă şi o cameră foto cinci megapixeli potrivită pentru apelurile video.

Conform producătorului, televizorul va putea fi controlat şi prin comenzi vocale, iar telecomanda va fi dotată cu senzori de mişcare, senzori tactili şi va fi compatibilă şi cu smartphone-urile şi tabletele companiei.

Vezi o galerie foto cu televizorul

image

Citeşte şi:

Giganţii IT se luptă în Las Vegas

Acer lansează cel mai subţire laptop din lume

LG face alianţă cu Google TV

Avanpremieră CES 2012

FOTO VIDEO Tehnologie verde: încărcătorul de telefoane mobile care funcţionează doar cu apă

Lenovo anuţă primul său televizor inteligent, dotat cu ultimul soft de la Google

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite