FOTOGALERIE Coşmarul de la Oslo în imagini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul oraşului Oslo a fost cuprins de haos şi panică după ce două explozii puternice au avut loc în apropierea clădirii guvernului. Bilanţul provizoriu arată că cel puţin 7 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte câteva zeci au fost rănite.

Teroarea a cuprins capitala. Sirenele ambulanţelor vuiesc prin tot oraşul iar urlete de disperare se aud în preajma clădirii guvernului, vizibil afectată de cele două explozii.

Citiţi şi editorialul "Norvegia: un Oklahoma City, nu un World Trade Center!"

Atentat cu bombe la Oslo. Mai mulți morți și zeci de răniți. Vezi aici filmul evenimentelor

Haos în centrul oraşului Oslo, după ce două explozii puternice s-au produs vineri în apropiere de sediul Guvernului norvegian. Cel puţin şapte persoane au murit şi alte câteva zeci au fost rănite în urma unui atentat fără precedent în capitala Norvegiei. Citește aici detalii!

Imaginile surprinse la faţa locului sunt cutremurătoare:

CLICK PE IMAGINI

image
image
image

MAE verifică dacă sunt români printre victimele atentatului de la Oslo

Ambasada română de la Oslo verifică dacă există români afectaţi de exploziile produse vineri. Reprezentanţa diplomatică română se află în legătură permanentă cu Ministerul de Externe şi cu poliţia norvegiene. Mai multe detalii aici.

image
image
image

Cioroianu despre atentatul din Oslo: "E surprinzător"

Fostul ministru de externe Adrian Cioroianu a catalogat drept "surprinzător" atentatul ce a avut loc vineri în centrul capitalei norvegiene Oslo, dat fiind faptul că Norvegia a fost prezentă pe harta diplomatică a relaţiilor dintre Israel şi lumea arabă. Mai multe detalii aici.

image

Sunt conturate primele indicii despre pista islamistă

Norvegia a fost în trecut ținta furiei islamice, când un ziar a publicat caricaturi cu Mahomed GALERIE FOTO

Norvegia este doua ţară europeană (după Danemarca) care a publicat, în urmă cu câţiva ani, caricaturi în care apărea profetul Mahomed, figură centrală a Islamului. Caricaturile, care au apărut mai întâi într-un cotidian danez au fost preluate şi de ziarul norvegian Magazinet. Citește aici detalii!

image

click pe poze pentru galerie foto

Citește alte detalii aici:

Coşmarul de la Oslo continuă: un bărbat deghizat în poliţist a deschis focul la o întrunire la care trebuia să ia parte premierul norvegian

Atacul cu bombă este fără precedent în Norvegia

image
În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite