Fostul director al Oltchim, Constantin Roibu, nu îi înţelege pe ofertanţii Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrebat de "Adevărul" cum comentează evoluţia licitaţiei, fostul director general al Oltchim, Constantin Roibu, a declarat că nu înţegele felul în care cei trei participanţi la licitaţie şi-au conceput ofertele.

"Nu îi înţelege pe cei care au depus oferte şi care licitează astăzi. PCC SE a venit cu sume derizorii, Ştefan Vuza vrea doar creanţa de la Electrica, nu şi pe cea de la AVAS, iar Dan Diaconescu nu vrea nicio creanţă. Nu înţeleg de ce procedează aşa, deşi în caietul de sarcini scrie clar că cei care vor să cumpere combinatul trebuie să preia şi creanţele", a declarat Roibu.

Constantin Roibu se abţine deocamdată să comenteze tendinţa pe care o manifestă evoluţia licitaţiei, în care, în prima etapă, Dan Diaconescu a oferit cea mai mare sumă, iar Ştefan Vuza se situează pe locul doi.

După ce s-a anunţat că Dan Diaconescu a devenit acţionarul majoritar la combinatul chimic Oltchim, Constantin Roibu a declarat la România TV că este bucuros că s-a anunţat un câştigător. "Dacă nu se anunţa un câştigător la această licitaţie, societatea ajungea să fie lichidată până la sfârşitul acestei luni. Acum este important să se stabilească un plan de acţiune. Până acum am avut discuţii cu Dan Diaconescu despre nivelul datoriilor şi dacă îmi va cere ajutorul, atunci i-l voi acorda", a declarat Constantin Roibu.

CITEŞTE MAI MULT DESPRE PRIVATIZAREA OLTCHIM:

Videanu, despre privatizarea Oltchim: O mostră de incompetenţă a Guvernului Ponta

Se anunţă câştigătorul licitaţiei pentru Oltchim.Dan Diaconescu, printre favoriţi

Peţitorii Oltchim au făcut noapte albă la Ministerul Economiei

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite