Şoferul Ion, de la camion la Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce anul trecut a fost unul dintre semifinaliştii Selecţiei Naţionale Eurovision, unde a cântat melodia „Perdoname", timişoreanul Ionuţ Botea, cunoscut sub numele de Juan Xavier, vrea să dea lovitura în Spania.

Melodia „A quien amas" se află în lista celor 313 piese acceptate de către RTVE, televiziunea care produce Selecţia Naţională Eurovision din Spania.
CLICK AICI PENTRU A VEDEA FOTOGALERIA CU JUAN XAVIER

Citeşte despre drama lui Costel Busuioc care s-a ridicat din sărăcie
CLICK AICI pentru a vedea primul reportaj despre Costel Busuioc, când era încă un anonim

Piesă produsă alături de George Hora

„Am încercat şi anul trecut, însă în mod straniu şi surprinzător nu am fost acceptat, chiar dacă pe site-urile unde se discuta pe această temă eram printre favoriţi. Pentru mine este deja o realizare că piesa mea a fost acceptată din aproape 500 de compoziţii", a declarat pentru „Adevărul" Ionuţ Botea.

Juan Xavier, timişoreanul înscris la Eurovision Spania, a început să cânte de frică

Artistul a produs piesa cu care vrea să reprezinte Spania la Eurovision alături de unul dintre cei mai în vogă compozitori români ai momentului, George Hora, cel care a lansat pe piaţă anul trecut câteva proiecte de succes.

Ascultă pe adevarul.es melodia interpretată de Ionuţ Botea!

Mai citeşte şi:

111 piese se „luptă“ pentru Eurovision
La Oslo bate vântul schimbării
VIDEO Nico şi Vlad Miriţă, pe-o margine de Eurovision

Pentru a se număra printre finalişti, Juan Xavier are nevoie de votul internauţilor. „Deocamdată sunt destul de departe de numărul voturilor care mi-ar asigura un loc printre cei 10 finalişti, dar cu sprijinul celor care îmi apreciază munca, în maximum două zile aş recupera", a explicat încrezător artistul.

A părăsit dezamăgit România

Ionuţ Botea are 30 de ani şi s-a stabilit în Spania în 2002, unde a muncit ca şofer de camion. Visul lui însă este să facă muzică: „Am plecat dezamăgit de piaţa muzicală din România. Am muncit ca să strâng bani pentru un album. Acum nu mai lucrez, ci mă concentrez exclusiv pe cariera muzicală".

Juan Xavier se află în acest moment în tratative cu o casă de discuri din Spania, pentru a licenţia piesa „Perdoname" în câteva ţări din Europa, printre care şi România.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite