Timişoara: EXCLUSIV Costel Busuioc, Pavarotti din Banat, ştie că nu are nicio şansă în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costel Busuioc a acordat un interviu în exclusivitate ziarului “Adevărul de Seară” din Timişoara. Acesta a acceptat să vină în redacţia din capitala Banatului şi să discute despre concertele sale.

UPDATE, ASTĂZI, ORA 10.00:
Costel Busuioc a aflat ultimul că i s-au anulat concerte

Află alte detalii despre românul care a câştigat un concurs de talente din Spania şi a cucerit o ţară întreagă:

VIDEO Drama lui Costel Busuioc, Pavarotti din Banat: ridicat din sărăcie, se întoarce în anonimat

Costel a mai prezentat, în premieră în România, cartea pe care o va lansa în curând. Acesta a adus primele exemplare în redacţia Adevărul. „Este o carte în care am spus lucruri pe care nu le-am spus nimănui. Am scris această carte pentru a arăta lumii cine este Costel Busuioc”, a declarat Pavarotti din Banat. Acesta a mai spus ce planuri de viitor are şi mai ales a explicat de ce aceste planuri nu sunt legate de România. Acesta spune că planurile lui de viitor nu pot prinde viaţă, sub nicio formă, în România.

Tânărul, care a devenit celebru după concursul de talente din Spania, a mai explicat cum l-au şocat lucrurile care s-au întâmplat familiei lui după ce a devenit celebru şi în ce relaţii este cu Sony Music. Busuioc spune că se pregăteşte pentru concertele care vor avea loc de sărbători.

VIDEO
Costel Busuioc vorbeşte despre Timişoara:

Citeşte mai multe detalii despre Costel Busuioc şi află ce planuri de viitor are, mâine în:

image

Urmăreşte timişoara.adevarul.ro pentru a afla ce spune cântăreţul despre concertele de la Constanţa, Suceava şi Ploieşti, despre care bestmusic.ro a anunţat că s-au anulat din cauza lipsei de interes a publicului.

VIDEO: Primul reportaj de televiziune care l-a descoperit pe Costel Busuioc, realizat de TVR Timişoara, este prezentat online:

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite