Sportivii din lotul olimpic moldovenesc au primit astăzi drapelul național

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportivii moldoveni din lotul olimpic au primit steagul Republicii Moldova
Sportivii moldoveni din lotul olimpic au primit steagul Republicii Moldova

Evenimentul a avut loc la sediul Guvernului. La ceremonia de înmânare a steagului au participat luptătorul Nicolae Ceban, halterofila Cristina Iovu și atletele Elena Popescu și Olesea Cojuhari.

Premierul Vlad Filat le-a înmânat astăzi drapelul național sportivilor incluși în lotul olimpic, în cadrul unei ceremonii dedicate, organizată la sediul Guvernului.

Vezi în ce condiții vor fi cazați sportivii din lotul olimpic moldovenesc, la Londra

„Însuși faptul că ați fost selectați în lotul olimpic este deja o performanță. Ne dorim să faceți în așa fel încât să ascultăm imnul de stat de mai multe ori, la Londra", a precizat șeful Executivului. Acesta a mai adăugat că va fi prezent atât la ceremonia de inaugurare, cât și la cea de încheiere a Jocurilor Olimpice.

JOCURILE OLIMPICE 2012: Goldman Sachs estimează că Republica Moldova nu va obţine nicio medalie de aur

„Vrem să apărăm steagul Moldovei și să arătăm că și țara noastră merită un loc printre statele lumii cu tradiții bogate și performanțe în sport", a spus și luptătorul Nicolae Ceban.

Halterofilii moldoveni, creditați cu cele mai mari șanse la podiumul Jocurilor Olimpice de la Londra

Poimâine 20 dintre cei 22 de sportivi incluși în lotul olimpic al Republicii Moldova vor decola de pe Aeroportul Internațional Chișinău, cu destinația Londra. Ei vor fi cazați în clădiri special amenajate în incinta satului olimpic, unde vor sta câte doi în camere și vor avea acces la televizoarele și frigiderul situate în holul fiecărui etaj.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite