Vezi în ce condiții vor fi cazați sportivii din lotul olimpic moldovenesc, la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
JO Londra 2012 * Foto: Reuters
JO Londra 2012 * Foto: Reuters

Din surse neoficiale, performerii moldoveni vor avea câte o diurnă de până la 200 de euro, pentru toată durata șederii în Capitala Marii Britanii. Suma va fi asigurată de Comitetul Național Olimpic care mai achită transportul, echipamentele și premiile sportivilor.

Reprezentanții autorității olimpice moldovenești au precizat faptul că lotul de sportivi care merge la Londra va beneficia de un costum de paradă, compus dintr-o pereche de pantaloni albi împreună cu un sacou albastru și un echipament sportiv, furnizat de producătorul american Nike și personalizat cu simbolurile naționale de o companie moldovenească.

Halterofilii moldoveni, creditați cu cele mai mari șanse la podiumul Jocurilor Olimpice de la Londra

Cei 24 de sportivi moldoveni care participă la Jocurile Olimpice și cele Paralimpice de la Londra vor decola de la Chișinău în zilele de 21, 24 și 26 iulie. Odată ajunși în Capitala Marii Britanii, ei vor fi cazați în niște clădiri special amenajate în satul olimpic. „Deocamdată nu a fost stabilit bugetul pentru această deplasare. Lotul nostru va sta în camere cu câte două paturi. Sportivii vor avea frigider și televizor pe hol. Acest perimetru va fi foarte bine securizat și accesul se va face numai pe bază de bilet de acces", precizează Nicolae Buceațchi, din partea Comitetului Național Olimpic.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite