Oferte de sărbători din toată ţara pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
adevarul.ro vă prezintă ofertele de sărbători din toată ţara
adevarul.ro vă prezintă ofertele de sărbători din toată ţara

Deşi Crăciunul bate la uşă iar Revelionul se apropie cu paşi repezi, locurile pentru distracţii nu s-au epuizat. "Adevărul" a realizat o trecere în revistă a ofertelor din toată ţara pentru distracţia de sărbători, de la petreceri în cluburi până la seri liniştite în restaurante. Materialul va fi updatat zilnic cu cele mai noi oferte în acest sens.

Alba: Pensiunile din Munţii Apuseni, magnet pentru 2.500 de turişti

La Braşov doar 5% din locurile de cazare mai sunt libere

BISTRIŢA: Majoritatea pensiunilor şi hotelurilor de la munte sunt pline

Principalele hoteluri şi pensiuni din judeţul Bistriţa-Năsăud sunt deja rezervate pentru noaptea de revelion, iar cei care mai au locuri speră ca acestea să se ocupe fără a face reduceri speciale în această perioadă.

Distracţie costisitoare de Revelion. Cât costă petrecerea din noaptea dintre ani în restaurantele din CONSTANŢA

Constănţenii vor ciocni un pahar de şampanie acasă, la prieteni, în restaurantele şi cluburile din oraş, iar cei mai romantici – pe plajă sau pe faleză. În restaurantele din Constanţa petrecerea din noaptea dintre ani costă între 250 şi 850 de lei de persoană. Citeşte aici mai multe detalii!

CLUJ-NAPOCA: Ultima strigare pentru petrecerea de Revelion

Majoritatea cluburilor şi restaurantelor din oraş mai dispun de locuri pentru petrecerea dintre ani. Printre cele mai interesante oferte se numără Revelionul cu specialităţi indiene sau Las Vegas Party. Citeşte aici mai multe detalii!

FOCŞANI: Restaurantele și pensiunile din Vrancea se întrec în oferte de Crăciun și Revelion

Ambientul deosebit, meniurile sofisticate şi muzica de calitate sunt ingredientele pe care patronii restaurantelor din Focşani mizează pentru sărbători reuşite. Citeşte aici mai multe detalii!

IAŞI: Oferte last-minute de Revelion. Unde te poţi distra în noaptea dintre ani

La Iaşi, cei care nu vor petrece Revelionul în stradă mai au la dispoziţie câteva locuri în pub-urile şi restaurantele din oraş. Bucatele tradiţionale, băutura şi buna dispoziţie nu vor lipsi din meniurile ale căror preţuri variază de la 250 la 500 de lei. Citeşte aici mai multe detalii despre ofertele de care au parte ieşenii!

PLOIEŞTI: Oferte last-minute, de Revelion, la Sinaia şi Azuga

Pentru a nu rămâne cu locurile de cazare neocupate în noaptea de Revelion, hotelierii de pe Valea Prahovei au început să mai lase la preț. E drept, chiar și cu reducerile aplicate, ofertele last-minute rămân tot „piperate". Însă ce nu face românul pentru distracție, mai ales în noaptea dintre ani?! Citeşte aici mai multe detalii!

Între 600 și 2.500 de lei, Revelionul în Mărginimea SIBIULUI

Peste 60 la sută din pachetele de Revelion sunt deja cumpărate în Mărginimea Sibiului. ”Până de sărbători, sperăm să avem un grad de ocupare de sută la sută. Prețurile nu au crescut, sunt la fel ca anul trecut”, spune Dorin Beu, președintele filialei Sibiu a Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural. Citeşte mai multe aici!

Vreţi Revelion în Munţii Apuseni? Iată câteva sugestii şi preţuri

Mult a fost, puţin a mai rămas până la cea mai aşteptată noapte a anului. Dacă vreţi să număraţi ultimele secunde din an la altitudine, la pensiunile din Munţii Apuseni mai găsiţi locuri libere. Citeşte aici mai multe detalii!

Botoşănenii aşteaptă spetacolul de Revelion

Ca în fiecare an, botoşănenii se gândesc cu nerăbdare la noaptea dintre ani. Şi acest revelion va fi marcat de municipalitate cum se cuvine. Citeşte mai multe detalii

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite