În Bistriţa-Năsăud majoritatea pensiunilor şi hotelurilor sunt pline de Revelion. Vezi unde mai sunt locuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele hoteluri şi pensiuni din judeţul Bistriţa-Năsăud sunt deja rezervate pentru noaptea de Revelion, iar cei care mai au locuri speră ca acestea să se ocupe fără a face reduceri speciale în această perioadă.

Hotelul Castel Dracula este plin până la refuz încă de la începutul acestei toamne, iar administratorii spun că deşi au mai avut doritori nu au unde să-i mai cazeze. Nu acelaşi lucru se poate spune despre Crăciun. „Anul trecut am încercat prima dată să organizăm ceva şi de Crăciun aici, dar nu a avut succes aşa că anul acesta am renunţat pe parcurs. De Revelion în schimb hotelul este plin de multă vreme", a declarat Anamaria Muscar, administratorul hotelului.

Pentru un pachet la Balul de Revelion al Castelului Dracula, turiştii au plătit 980 de lei de persoană pentru cazare patru zile şi trei nopţi. În acest preţ intră cazare cu demipensiune, cina festivă şi un bal de zile mari în noaptea dintre ani.

Şi pensiunile sunt pline în judeţ, puţini sunt cei care mai au locuri, mai ales că majoritatea pensiunilor nu organizează evenimente speciale pentru Revelion. La pensiunea De Corale din Sângeorz Băi sunt ocupate deja toate locurile. „Organizăm o petrecere în noaptea de Revelion, dar camerele sunt ocupate deja şi locuri la mese mai sunt câteva pentru care aşteptam confirmare zilele acestea", declară administratorul pensiunii.

Locuri libere se mai găsesc totuşi la pensiunea Fishermans din Colibiţa, dar administratorii nu au făcut oferte speciale pe ultima sută de metri. Petrecerea de Revelion de la complexul turistic durează trei zile şi trei nopţi şi costă 1.000 de lei de persoană în regim all inclusive şi masa festivă din noaptea dintre ani. Extinderea sejurului înainte şi după Revelion este disponibilă la  un preţ de 200 lei pe cameră pe noapte şi 150 lei masa pentru o persoană.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite