Îţi petreci sărbătorile la munte? Află starea pârtiilor din toată ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, sărbătorile perfecte sunt cu siguranţă cele petrecute la munte. De aceea, redacţiile locale "Adevărul" vă prezintă zilnic starea pârtiilor din toată ţara, dimensiunea stratului de zăpadă şi preţurile pentru telescaun sau echipament.

Alba: Se schiază la Arieşeni şi în Şureanu. Stratul de zăpadă: 25 de centimetri

Veşti bune pentru pasionaţii sporturilor de iarnă! Pe pârtiile de pe domeniul schiabil Şureanu şi de la Vârtop, Arişeni, stratul de zăpadă ajunge şi la 30 de centimetri.Citeşte aici mai multe detalii!

Se schiază pe trei din cele șase pârtii din județul Sibiu

Iubitorii și pasionații sporturilor de iarnă au la dispoziție trei pârtii funcționale în județul Sibiu. Două dintre ele funcționează în cadrul Arenei Platoș din Păltiniș. Ambele sunt dotate cu nocturnă, iar una din ele este destinată începătorilor.  Citește aici detalii complete!

BISTRIŢA: Nu e zăpadă suficientă pe pârtiile din judeţ

Cele două pârtii de schi din Bistriţa-Năsăud încă aşteaptă zăpada pentru a putea deveni funcţionabile. După ce anul trecut nu s-a putu tschia deloc, anul acesta sunt speranţe că nu se va repeta situaţia

Braşov: Se schiază în condiţii excelente în Poiană

Tunurile de zăpadă au mers non-stop, întrucât în ultimele zile nu a mai căzut nici un fulg de nea. Cel mai bine se poate schia pe pârtia bradul unde stratul de zăpadă are şi 30 de centimetri. Citeşte mai multe detalii aici!

Harghita: Se deschide sezonul de iarnă la Băile Tuşnad. Nici aici nu se poate schia, deocamdată

În staţiunea harghiteană, sezonul de iarnă se deschide oficial, vineri, la ora 18.00, cu un concert susţinut de Nicola. Citeşte aici mai multe detalii.

SUCEAVA: Iarna nu prea ține cu schiorii din Bucovina

Începând cu prima zi de Crăciun, se schiază pe pârtia „Parc" din Vatra Dornei și pârtia „Şoimul" din Gura Humorului, însă doar la bazele pârtiilor din cauză că ninsoare se lasă așteptată. Stratul de zăpadă pe pârtiile din Suceava este de doar 10 cm la Vatra Dornei și 30 de cm la Gura Humorului. Vezi aici care e situația pârtiilor din Bucovina!

Destinație nouă pe harta sporturilor de iarnă din România: pârtie de schi de trei kilometri sub masivul Rarău

CLUJ: Nu se schiază pe nicio pârtie din judeţ

Pârtia Băişoara nu s-a deschis nici azi, în ciuda aşteptărilor turiştilor. Citeşte mai multe detalii aici!

ORADEA: Astăzi se deschide „Piatra Grăitoare", singurul complex de schi din judeţul Bihor

Iarna aceasta, bihorenii ca vor să schieze în județ au o singură opțiune în materie de schi, dacă nu vor să se aventureze pe pârtiile neomologate. Potrivit informațiilor primite de la Adrian Marin, reprezentantul Serviciului Județean Salvamont Salvaspeo (SJSS) Bihor, la „Piatra Grăitoare" se află singura pârtie omologată din județ. Citeşte mai multe detalii aici!

PIATRA NEAMŢ: Pârtia de pe muntele Cozla sabotată de vremea în încălzire

Cele cinci tunuri de zăpadă artificială nu au reușit să facă față temperaturilor pozitive, iar pista de pe Cozla nu este practicabilă pentru schiori. Singura porțiune în care stratul de zăpadă este mai consistent este în partea superioară a pârtiei. Citește mai multe aici

PLOIEŞTI: Turiştii pot folosi din nou telegondola din Sinaia

După jumătate de an de blocaje, telegondola din Sinaia a fost repornită, începând cu acest weekend. Iubitorii sporturilor de iarnă pot ajunge mult mai uşor la Cota 1.400. Citeşte mai multe aici!

VÂLCEA. Pe singura pârtie de schi din judeţ, de la Perişani, zăpada a început să se topească

Iubitorii de schi mai pot schia maxim două-trei zile. Faptul că nu a mai nins de dinainte de Crăciun a făcut ca stratul de zăpadă să ajungă la aproximativ 10 cm., zăpada topindu-se din cauza temperaturile ridicate. Citeşte mai multe AICI!

BAIA MARE: În Maramureş se schiază la Cavnic şi în Borşa

Iubitorii sporturilor de iarnă pot să vină în Maramureş să schieze. Astfel, în Cavnic se poate schia pe şase pârtii iar la Borşa telescaunul funcţionează zilnic. Citeşte mai multe detalii aici!

GORJ: La Rânca se schiază pe două pârtii din cele patru existente

Pe doar două din cele patru pârtii de schi din zona Rânca se schiază din cauza precipitaţiilor reduse din această iarnă. Citeşte mai multe detalii aici!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite