Turiştii din Sinaia pot folosi din nou telegondola

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Telegondola transoportă într-o lună între 15.000 şi 20.000 de turişti
Telegondola transoportă într-o lună între 15.000 şi 20.000 de turişti

După jumătate de an de blocaje, telegondola din Sinaia a fost repornită, începând cu acest weekend. Iubitorii sporturilor de iarnă pot ajunge mult mai uşor la Cota 1.400

Telegondola Sinaia a primit aviz de funcţionare, după ce activitatea fusese sistată mai bine de jumătate de an, iniţial din cauza unei probleme la unul dintre piloni şi ulterior din cauza unor probleme juridice între Primărie şi firma care a realizat lucrarea. Astfel, începând din acest weekend, turiştii pot ajunge mult mai uşor la Cota 1.400, informează ziarul Prahova. Într-o lună din sezon, telegondola transportă între 15.000 şi 20.000 de persoane, conform datelor Primăriei Sinaia.

CITIŢI ŞI:

Scandal! Azi vine executorul să demonteze telegondola din Sinaia

Împătimiţii sporturilor de iarnă se pot da cu schiurile la Azuga, pe pârtiile Cazacu și Sorica, unde stratul de zăpadă măsoară aproape 30 de centimetri. Cam același strat este și pe pârtia Valea Dorului din Sinaia. Agitație este și pe pârtia Kalinderu 1 din Bușteni, unde stratul de zăpadă este de aproape 20 de centimetri. Aici a fost inaugurată, recent, și instalația nocturnă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite