VIDEO Poliţişti beţi "în acţiune"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Declaraţiile şefului Poliţiei române, Liviu Popa, potrivit cărora "avem suficienţi poliţişti beţivi, nenorociţi" au stârnit numeroase reacţii în rândul oamenilor legii.

"Avem suficienţi poliţişti beţivi, nenorociţi. Până acum, pentru nemuncă, niciunul nu a fost dat afară. S-a spus <<cine nu munceşte nu greşeşte, cine nu greşeşte merită să fie promovat.>> Ar trebui să plece cei care fac Poliţia de ruşine", a spus Liviu Popa.

Citeşte şi:

Şeful Poliţiei despre poliţişti: "Avem destui beţivi, nenorociţi"

"Anumiţi colegi, din păcate, sunt în măsură să afecteze suficient de mult imaginea Poliţiei Române", a adaugat vineri Popa. Deşi multe voci au contestat declaraţiile Şefului Inspectoratului General al Poliţiei Române, declaraţia acestuia este susţinută de numeroase cazuri în care poliţiştii şi-au făcut de râs uniforma. Iată doar câteva dintre ele.

Iaşi 2 mai 2009. Agentul-şef Ioan Tecuceanu (44 ani) din localitatea Strunga a condus în stare de ebrietate şi a provocat un accident rutier. Acesta a lovit în plin un alt autoturism ce se deplasa regulamentar şi a rănit două persoane.
S-a dovedit că acesta avea o alcolemie de 1,2 miligrame la litru.
Poliţistul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală.

Olt 3 ianuarie 2010 . Constantin Gongea din localitatea Brastavetu a lovit doi pietoni care se deplasau pe marginea şoselei. Din fericire, cei doi s-au ales doar cu răni uşoare.
După ce a lovit pietonii, poliţistul a încercat să se sinucidă. Poliţistul a fost depistat găsit cu o alcoolemie de 1,7 mg alcool pur în aerul expirat.

Ialomiţa 20 mai 2010. Poliţistul Sandu Gheorghe (50 ani) s-a urcat la volan în stare de ebrietate. În drum spre casă a lovit cu maşina doi tineri care circulau pe un moped. Cei doi tineri au ajuns la spital.
Poliţişti care s-au deplasat la faţa locului pentru cercetari l-au testat pe colegul lor cu alcooltestul. Rezultatul a fost o alcolemie de 0,43.
Sandu Gheorghe s-a ales cu dosar penal şi riscă 5 ani de închisoare.


Arad 21 mai 2010. Şapte oameni au fost raniti dupa ce un autocar s-a ciocnit cu un autoturism. Autoturismul era condus de un agent de politie care avea o alcoolemie de 0,59 la mie.
Acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcolice si vatamare corporala.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite