Iasi: Poliţist beat la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul-şef Ioan Tecuceanu a produs aseară un accident rutier soldat cu doi răniţi

Agentul-şef era în timpul liber şi avea în maşină doi amici cu care se plimba aseară prin localitatea Strunga. La un moment dat, într-o curbă la dreapta, Ioan Tecuceanu (44 de ani) a intrat pe contrasens şi a lovit în plin un autoturism condus de Iulian M., care circula regulamentar.


În urma accidentului cei doi pasageri care se aflau în maşina agentului au fost răniţi. Poliţistul a fost testat cu alcooltestul, care a indicat o alcoolemie de 1,12 miligrame la litru. Ulterior acesta a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice. „În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală”, a precizat Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Luat la întrebări de superiori, Tecuceanu a spus că dorea să-şi mute maşina. „El a motivat că vroia să mute autoturismul câteva sute de metri, de la locul unde consumase băuturi alcoolice până la poşta din localitatea Strunga. Cu toate că era în timpul liber, acesta va fi cercetat de o comisie disciplinară şi se va decide dacă va fi sau nu exclus din Poliţie”, a declarat subcomisar Vasile Huian, şeful Poliţiei Târgu Frumos. Tecuceanu este angajat al Ministerului de Interne de aproape 20 de ani şi astăzi urma să fie transferat de la Postul de Poliţie Strunga la cel din Oţeleni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite