UPDATE: Un poliţist beat a provocat un accident, după care s-a împuşcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Constantin Gongea va fi operat săptămâna viitoare.
Craiova: Constantin Gongea va fi operat săptămâna viitoare.

Constantin Gongea, din localitatea Brastavăţu (Olt), a încercat azi-noapte să-şi pună capăt zilelor, după ce a lovit doi pietoni care mergeau pe marginea şoselei. Din cele trei gloanţe pe care le-a tras sub maxilar, două l-au nimerit şi ar fi putut fi mortale. Un glonte i-a ieşit prin obrazul drept, iar celălalt îi va fi scos săptămâna viitoare de medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Nr. 1.

Constantin Gongea lucra de mai bine de un an în comuna Brastavaţu - Olt, fiind domiciliat în satul vecin, Vişina Nouă. Noaptea trecută a plecat de acasă, şi-a luat la revedere de la familie, pe care a anunţat-o că pleacă la serviciu."Ne-am văzut seara. Nu mi-a dat motive de îngrijorare. Nu ne-am certat şi n-aveam probleme în familie", ne-a spus Floriana Gongea, soţia agentului (foto jos).

Craiova

Agentul nu a ajuns la locul de muncă. Pe DJ 544 a izbit doi pietoni. “În timp ce conducea autoturismul, aflat în dotarea IJP Olt, din cauza carosabilului umed, şoferul a pierdut controlul asupra autovehiculului, a derapat şi i-a accidentat pe P. Bibian, de 58 de ani, şi R. Georgeta, de 21 de ani, ambii din comuna Brastavăţu, care se deplasau pe marginea părţii carosabile”, a declarat Claudia Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt. Victimele, dintre care una consumase alcool, s-au ales cu răni uşoare.

Purta arma la brâu, când a intrat în cabinet

Poliţistul însă ajuns pe mâna colegilor, care l-au dus la cabinetul medical din comună, pentru recoltarea de probe biologice. Nu l-au dezarmat înainte de a fi preluat de medici. "A ajuns în cameră, înarmat. În timp ce se efectua procedura de recoltare, a scos arma şi a tras mai multe focuri. Se pot vedea pe tavan urmele. Uitaţi-le!”, ne-a spus dr. Marius Alexe, medic în Brastavaţu (foto jos).

Craiova

Cadre medicale mai spun că o asistentă a sărit la poliţist şi l-a lovit peste mână, ca acesta să nu apese pe trăgaci de mai multe ori.  În urma testării, s-a descoperit că poliţistul avea o alcoolemie de 1, 17 mg alcool pur în aer expirat.


Află mâine ce spun oamenii din sat despre poliţistul care a vrut să se împuşte şi care este starea acestuia de sănătate din şi .

Craiova
Craiova
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite