UPDATE: Un poliţist beat a provocat, aseară, un accident de circulaţie care ar fi putut avea urmări grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut aseară, pe şoseaua care leagă Slobozia de staţiunea Amara. Poliţistul s-a urcat la volan şi a pornit la drum către casă. Beat fiind, a lovit cu  maşina doi tineri care circulau la câţiva metri în faţa sa, pe un moped. 

ora 11: Sandu Gheorghe, cel care a provocat accidentul de aseară, este un ofiţer în vârstă de 50 de ani, domiciliat în oraşul Amara (judeţul Ialomiţa).

Accidentul s-a petrecut aseară, în jurul orelor 19:00. Doi tineri de 21 de ani din Cosâmbeşti vroiau să ajungă în Amara. Drumul lor s-a oprit , însă, la spital. Tinerii au fost fost loviţi în plin de maşina unui poliţist de 50 de ani, care s-a urcat la volan după ce, în prealabil, a dat pe gât câteva pahare de băutură. Omul venea cu maşina de la serviciu. La câtiva metri în faţa sa, circula mopedul.

Ameţit bine de aburii alcoolului, nu i-a observat pe ceilalţi doi participanţi la trafic. Aşa că a apăsat pedala de aceleraţie şi i-a lovit în plin. În urma impactului, cei doi tineri de 21 de ani au fost aruncaţi în şanţul de pe marginea drumului. Au fost transportaţi cu ambulanţa direct la Spitalul Judeţean de Urgenţa Slobozia.

La faţa locului, s-a deplasat imediat o echipă de poliţie, pentru a efectua cerecetări cu privire la cauzele care au provocat accidentul. Testat cu aparatul Drager, pentru a i se stabili alcoolemia, poliţistul a fost depistat pozitiv, cu o valoare  de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru fapta sa, poliţistul s-a ales cu dosar penal şi riscă până la cinci ani de închisoare.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite