Cezar Preda despre Baconschi: "Un intelectual arogant"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Preda
Cezar Preda

Deputatul PDL Cezar Preda a spus că afirmaţiile la adresa sa a prim-vicepreşedintelui PDL Teodor Baconschi sunt "reacţia unui intelectual arogant fără soluţii".

"Baconschi m-a jignit. Cum îl cunosc eu de când era ambasador iar eu eram şef Comisiei de Control al Serviciului de Informaţii Externe, aş putea să spun mai multe despre el, dar nu o fac, că nu mă interesează. Sunt lucruri care l-ar duce pe el într-o zonă lamentabilă, dar nu o fac", a spus Preda.

Parlamentarul buzoian a continuat, catalogând reacţia lui Baconschi vizavi de persoana sa ca fiind cea a unui "intelectual arogant, care când nu are soluţii începe să jignească". Preda a adăugat, în acelaşi context, că poziţionarea lui Baconschi şi a altor colegi e "mult mai vremelnică" decât poziţionarea sa în partid.

Deputatul PDL Cezar Preda a acuzat-o de ipocrizie pe Monica Macovei, în legătură cu criticile acesteia la adresa PDL, menţionând că vicepreşedintele formaţiunii nu are decât să-şi facă propriul partid, alături de Sever Voinescu, Cristian Preda şi Teodor Baconschi. În replică, prim-vicepreşedintele PDL Teodor Baconschi a etichetat drept "lamentabilă" ieşirea deputatului Cezar Preda împotriva "noilor figuri" din partid, menţionând că nu poate decât să deplângă această "colegialitate infirmă", "un spectacol de prost gust", care dăunează partidului.

Baconschi: Cezar Preda e lamentabil!

"Lamentabilă ieşirea deputatului Cezar Preda împotriva noilor figuri din PDL. Dl Preda consideră că partidul putea rămâne de-a pururi neschimbat. Un partid închis cu şapte lacăte, pe care nicio idee venită dinspre lumea exterioară, dinspre societate să nu-l poată penetra. Dl Preda sfidează astfel atât votul exprimat la recentul congres al PDL, cât şi aşteptările electoratului de dreapta, pe care primenirea partidului le reflectă. Spre deosebire de PSD sau PC, partidul nostru a ştiut să evolueze, lucru care văd că îi displace profund dlui Preda", a scris Baconschi, într-o postare pe blogul personal. "În locul unei confruntări oneste de idei, domnia sa preferă atacul bazat pe monolog resentimentar. Nu pot decât să deplâng această colegialitate infirmă. Un spectacol de prost gust, care dăunează partidului nostru mult mai mult decât crede dl Cezar Preda în zilele sale de indispoziție solitară", conchide Teodor Baconschi.

Recent, taberele din PDL şi-au aruncat acuzaţii dure. Nou-veniţii din partid au atacat, la unison, garda veche a PDL. Actorii: Monica Macovei, Cristi Preda, Teodor Baconschi, Cezar Preda. "Feseniştii din PDL nu ne-au iubit niciodată!", a spus Cristian Preda. Monica Macovei, europarlamentar PDL, a declarat recent că "aş vrea să fac un partid nou, trebuie un partid nou".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite