Frunzăverde: Mâine îmi dau demisia din PDL, dar trecerea la PNL ar putea fi temporară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Frunzăverde
Sorin Frunzăverde

Preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, a declarat, vineri, că îşi va da demisia din PDL sâmbătă şi a asigurat că îl vor urma 38 de primari din județul Caraş-Severin.

„Nu a fost un efort deosebit. Cei 38 de primari mă urmează către USL pentru că avem un exercițiu administrativ. Ei au un calendar pe care trebuie să îl urmeze pentru a se înscrie în USL", a spus Frunzăverde.

Citeşte şi:
Emil Boc a ajuns la sediul PDL Reşiţa şi neagă criza "democrat-liberală": "Toate partidele trec prin situaţii similare"

Sorin Frunzăverde despre vizita lui Emil Boc: „Venirea lui a fost un gest inutil! "

Primarii PDL din Caraș-Severin își vor pierde fotoliile de fruntași locali în momentul în care își vor înmâna demisiile din partidul pe listele căruia au candidat.

Odată cu înaintarea demisiei din PDL, Sorin Frunzăverde va pierde șefia Consiliului Județean.

În cadrul unei intervenții pe care a avut-o la Realitatea TV, Sorin Frunzăverde a declarat că a fost dezamăgit de conducerea formațiunii democrat-liberale, însă că are încă prieteni de foarte mulți ani în PDL, cu care s-ar putea reuni, nu peste multă vreme, în vederea formării unei noi formațiuni politice, lăsând de înțeles că trecerea la Partidul Național Liberal ar putea să nu fie de lungă durată.

"Există figuri politice de care mă leagă o prietenie de 20 de ani. Există oameni pe care îi regret. Însă nu este exclus ca alăturări viitoare să refacă o echipă într-o construcţie politică care să însemne ca început, evident, PNL", a spus Frunzăverde

„Poate că nu oamenii din partid au trădat partidul, ci conducere partidului și-a trădat oamenii", a conchis Sorin Frunzăverde, răspunzând unei ultime întrebări în ceea ce privește plecarea din PDL.

Pe aceeaşi temă:
Emil Boc: PDL va obţine un scor rezonabil în Caraş-Severin

Frunzăverde condamnă „statul poliţienesc" al lui Băsescu

Reacţiile liderilor politici din Vest la plecarea lui Sorin Frunzăverde de la PDL

EDITORIAL Baronul Frunzăverde şi primăvara din Banat

Frunzăverde: "Trec într-un partid de drepta. PNL e un partid de dreapta". La PDL, şedinţă de urgenţă

Frunzăverde: "Opţiunea pe care eu şi unii dintre colegii mei o avem pentru dezvoltarea României diferă fundamental de opţiunea conducerii PDL"

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite