Blaga: PDL şi ARD încetează să-l mai susţină politic pe Alin Trăşculescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PDL Vasile Blaga a anunţat luni într-o conferinţă de presă că deputatul PDL Alin Trăşculescu, candidat pentru un nou mandat de parlamentar, nu mai are susţinerea politică din partea PDL şi a Alianţei România Dreaptă (ARD).

Deputatul PDL Alin Trăşculescu va fi schimbat, luni, din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PDL Vrancea, însă acesta rămâne pe listele parlamentare pentru un nou mandat.

„PDL şi ARD încetează susţinerea politică pentru deputatul Trăşculescu. Încă de ieri (n.r. - duminică) i-am cerut liderului deputaţilor Mircea Toader ca parlamentarii democrat-liberali să fie prezenţi în Bucureşti şi să voteze atât în Comisia Juridică, cât şi în plen solicitarea de ridicare a imunităţii deputatului Trăşculescu“, a precizat liderul PDL.

De asemenea, Blaga a amintit că „în USL nu există nici măcar un singur caz în care social-democraţii să fi lăsat justiţia să lucreze“. Astfel, liderul democrat-liberal a trecut în revistă cazul Adrian Năstase, „tergiversat ani de zile“ şi a amintit de momentul în care liderii PSD au plecat la Piteşti pentru a-l susţine pe preşedintele consiliului judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, acuzat, printre altele de luare de mită. În plus, Blaga a atras atenţia că majoritatea parlamentarilor USL din Parlament au refuzat să pună în practică o decizie a Inaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) în privinţa lui Mircea Diaconu, acuzat de ANI de incompatibilitate.

Deputatul Alin Trăşculescu este cercetat pentru trafic de influență, instigare la infracțiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la infracțiunea de spălare a banilor, cunoscând că aceștia provin din săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, potrivit DNA.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite