Alin Trăşculescu nu mai este preşedintele PDL Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul central al PDL, Vasile Braga, a anunţat astăzi că nu-l mai susţine pe deputatul vrâncean şi că va fi dat afară din partid dacă i se va ridica imunitatea.

Vasile Blaga, preşedintele PDL, a anunţat astăzi că partidul pe care îl conduce nu-l mai susţine pe deputatul Alin Trăşculescu şi că de astăzi acesta nu va mai conduce filiala PDL Vrancea.

Acesta a precizat că dacă va exista o solicitare de ridicare a imunităţii din partea Parchetului General, parlamentarii PDL vor vota în favoarea acestuia.

„În momentul în care i se va ridica imunitatea şi va fi arestat, în mod clar îl vom da afară pe Alin Trăşculescu din partid", a declarat Vasile Blaga. Deocamdată, nu s-a stabilit cine va conduce cu titlul de interimar filiala vrânceană a PDL.

Deputatul Alin Trăşculescu, denunţat de Mircea Vintilescu, asociatul firmei Aquaform Bucureşti

Corneliu Puiu, martorul asistent în dosarul lui Trăşculescu: „Deputatul a fost percheziţionat, nu a fost un flagrant" VIDEO

Blaga a spus că în cazul în care totuşi Trăşculescu rămâne liber şi va continua continua campania electorală nu va putea folosi însemnele ARD.

Alin Trăşculescu, eliberat după 24 de ore de arest

Deputatul PDL Alin Trăşculescu, cercetat pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare de bani, a fost eliberat luni dimineaţă din arestul Poliţiei Capitalei, după ce a expirat ordonanţa de reţinere emisă pe numele lui de procurorii anticorupţie.

Complicele deputatului Alin Trăşculescu, Marian Valeriu Calotă, a fost arestat preventiv

Avocat: Banii primiţi de Calotă, datoraţi acestuia în urma unui contract cu denunţătorul

DNA: Deputatul Trăşculescu este cercetat pentru trafic de influenţă şi instigare la fals şi la spălare de bani

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite