Corneliu Puiu, martorul asistent în dosarul lui Trăşculescu: „Deputatul a fost percheziţionat, nu a fost un flagrant” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta a declarat pentru România TV că procurorii nu au găsit dovezi în timpul percheziţie corporale a deputatului, Trăşculescu având asupra sa doar bani de buzunar.

Unul din cei doi martori care au asistat sâmbătă seara la momentul reţinerii deputatului Alin Trăşculescu a precizat că demnitarul nu a fost prins cu suma de bani invocată asupra sa, respectiv 50.000 de euro.

Corneliu Puiu a povestit cum au decurs evenimentele care au culminat cu reţinerea lui Alin Trăşculescu.

„Sâmbătă seara, în jurul orei 21.00, Alin Trăşculescu a părăsit sediul PDL şi s-a deplasat către maşină, parcată în faţa sediului. Am sesizat că a fost înconjurat de persoane în civil şi când am ajuns acolo o persoană s-a legitimat ca fiind ofiţer DNA şi că are un mandat de ridicare a preşedintelui Alin Trăculescu. A fost percheziţionat Alin Trăşculescu, corporal, şi după ce a scos pe maşină toate obiectele şi înscrisurile pe care le avea asupra sa, inclusiv o sumă de bani, doamna procuror i-a spus foarte clar să-şi ia obiectele pentru că nimic din acestea nu prezintă dovadă în dosarul pe care îl anchetăm împotriva dumneavoastră", a declarat pentru România TV Corneliu Puiu, precizând că banii pe care Alin Trăşculescu îi avea asupra sa erau în sumă mică.

Corneliu Puiu a dat aceste declaraţii şi la sediul DNA Bucureşti şi spune că nu are nici un motiv să spună neadevăruri din moment ce procurorii au filmat întreaga acţiune.

Alin Trăşculescu, eliberat după 24 de ore de arest

Complicele deputatului Alin Trăşculescu, Marian Valeriu Calotă, a fost arestat preventiv

Avocat: Banii primiţi de Calotă, datoraţi acestuia în urma unui contract cu denunţătorul

DNA: Deputatul Trăşculescu este cercetat pentru trafic de influenţă şi instigare la fals şi la spălare de bani

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite