Un sfert din candidaţii la titularizare au luat note de trecere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele parţiale de la titularizare arată că, la nivel naţional, 37,15 % din candidaţi au luat note peste 7, cât era necesar pentru a deveni profesori.

Citeşte şi:

HUNEDOARA: Antrenoare a lotului naţional de gimnastică aerobică, notată cu 3.60 la titularizare

Mai puţin de jumătate dintre candidaţii la titularizare din Sibiu au obţinut note peste 7

Note incredibil de mici la titularizare: În Timiş există profesori de istorie, franceză, fizică şi română de nota 1

Craiova: Află aici câţi absolvenţi de facultate au primit nota 1 la examenul de titularizare

Potrivit statisticilor Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, la concursul de titularizare au fost înscrişi 49.205 candidaţi, dintre care 34.840 au primit note.

Constanţa: S-au afişat rezultatele la titularizare/ Află aici rezultatele!

În judeţul Arad, doar o treime dintre cei care au care au participat la examenul de titularizare au reuşit să obţină o notă mai mare de şapte, în timp ce mai mult de un sfert nu au obţinut nota cinci şi nu vor putea deveni profesori suplinitor.

În judeţul Bihor, aproximativ 67 la sută din candidaţii la examenul de titularizare în judeţul Bihor nu au obţinut minim nota şapte, iar un candidat din Marghita a primit nota .

În Capitală, mulţi dintre candidaţii la examen care au luat note sub cinci au depus contestaţii. Una din disciplinele cu multe contestaţii este biologie. Cadndiaţii care au dat proba de biologie susţin că problema de la metodică nu era în programa dată de Ministerul Educaţiei pentru examen. „Am luat sub 5, 4.20, dar am depus contestaţie. Nu se poate să obţin o notă aşa de mică, mai ales că problema de la metodică nu era în tematica după care am învăţat”, a spus Andreea Simion, absolventă de bilogie.

Contestaţiile se pot depune până la ora 18.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite