Craiova: Află aici câţi absolvenţi de facultate au primit nota 1 la examenul de titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 1500 de candidaţi pentru un post în învăţământ în judeţul Dolj au aflat aseară rezultatele examenului de titularizare. O singură persoană a primit nota maximă. Opt dintre concurenţi au fost punctaţi cu 1.

Din cele 76 de posture titularizabile în Dolj, au fost ocupate 49. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj, cele de la Liceul de Artă Marin Sorescu au rămas vacante.

Constanţa: S-au afişat rezultatele la titularizare/ Află aici rezultatele!

Au fost scoase la concurs 995 de poziţii, care includ detaşări, supliniri, titularizări. Dintre acestea, două au rămas libere, respectiv pentru profesor de chimie şi documentarist, deoarece candidaţii nu au obţinut nota de trecere”, a declarat Mihaela Moţăţăeanu, inspector şcolar general adjunct.

Profesori de nota 1

Notele obţinute de participanţii la examen au fost mici, spun reprezentanţii ISJ. Majoritatea au fost între 1 şi 7. „Au fost acordate opt note de 1 la Chimie, Educaţie Fizică şi Sport, Engleză, Franceză, şi un 10 la Sport. Din datele pe care le avem, notele sunt relativ mici, în comparaţie cu anii trecuţi”, a completat inspectorul Mihaela Moţăţăeanu. Persoanele nemulţumite de punctajul obţinut pot depune astăzi contestaţii, iar miercuri vor afla rezultatele finale.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla când va avea loc repartizarea posturilor obţinute prin titularizare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite