Nuţu Cămătaru s-a predat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta s-a prezentat la Direcţia Cercetări Penale din Cadrul IGPR pentru a se pune în aplicare mandatul de executare. Nuţu: "Sunt aici din cauza soţiei lui Tatulici". Tatulici: "Nu comentez în nici un fel".

Acesta a declarat că până acum s-a aflat înm comuna Belciugatele. "Eu am stat cu baiatul meu. Nu am fost dat în urmărire, nu nimic. Noi ne-am făcut pedepsele. Sunt aici din cauza soţiei lui Tatulici", a declarat Nuţu Cămătaru la intrarea în sediul Direcţiei Cercetări Penale. "Ce face ministrul atâta tavatură, mi-am ispăşit pedepsele. Nu am fugit de nimic. Băiatul meu e minor. Eu nu am făcut trafic de nimic. Poate s-a făcut o greseala, justitia şi-a spus cuvântul. Am fost la Belciugatele. Sunt singurul deţinut care nu a beneficiat de eliberare condiţionată, ba am făcut o lună în plus", a mai spus Nuţu.

Cunoscutul jurnalist Mihai Tatulici a refuzat să comenteze afirmaţia lui Nuţu Cămătaru. "Nu comentez în nici un fel", a declarat Mihai Tatulici.

Conform Hotnews, numele lui Tatulici a apărut într-o depoziţie la dosarul de crimă organizată al fraţilor Cămătaru. Ziaristul era acuzat în presă că a participat la o operaţiune de intimidare a unor parteneri de afaceri ai soţiei sale, operaţiune unde au fost folosiţi recuperatori şi unde Tatulici s-ar fi folosit abuziv de calitatea sa de jurnalist.

Primul ministru Victor Ponta a cerut doar cu două ore în urmă că ia în calcul schimbări la conducerea Poliţiei în cazul Cămătaru. Citeşte AICI declaraţiile lui Ponta!

În noaptea de sâmbătă spre duminică, fratele lui Nuţu, Sile Cămătaru, a fost prins în Germania, în cadrul unui control de rutină în trafic. În prezent, interlopul se află în custodia autorităţilor germane. Duminică seara, Mimi Cămătăreasa, mama lui Sile Cămătaru, şi soţia acestuia au plecat de urgenţă la Frankfurt. Rudele interlopului spun că acesta se simte rău şi vor să ceară transferarea lui la un spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Citeşte şi:

Fraţii Cămătaru, alba-neagra cu Justiţia română

Sile și Nelu Cămătaru au anunțat că se vor preda

Istoria Cămătarilor, cea mai periculoasă grupare criminală a României

Cum a fost prins Sile Cămătaru în stil Schengen

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite