Trei bazine de apă din România au fost luate drept OZN-uri de către specialişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre bazinele de apă care a fost confundat cu un OZN
Unul dintre bazinele de apă care a fost confundat cu un OZN

Trei construcţii de-acum un secol, care seamănă cu farfuriile zburătoare, au pus pe jar specialiştii în obiecte zburătoare neidentificate. Clădirile ce adăposteau pompele de apă ale Timişoarei la începutul secolului al XX-lea au fost „vânate“ de amatorii de fenomene paranormale cu ajutorul Google Earth.

EXCLUSIV Misterul fotografiilor unui OZN care a aterizat lângă Timişoara a fost descifrat GALERIE FOTO

Un italian a găsit cu ajutorul sistemului de hărţi online Google Earth un obiect care seamănă cu o farfurie zburătoare şi care pare că a aterizat pe un teren viran de lângă Timişoara. Pozele au provocat discuţii pe paginile de internet ale fanilor fenomenului OZN. Cele trei clădiri aparţin Societăţii Aquatim, care asigură serviciile de apă şi canal ale Timişoarei.

OZN fotografiat lângă Timişoara cu Google Earth 3 OZN fotografiat lângă Timişoara cu programul Google Earth OZN fotografiat lângă Timişoara cu Google Earth

Click pe poze pentru galerie foto


Click pe poze pentru galerie foto

Clădirea care pare OZN  3 (Foto: Romanian UFO Network) Clădirea care pare OZN 2 (Foto: Romanian UFO Network) Clădirea care pare OZN (Foto: Romanian UFO Network)

Firma care deţine Uzina de Apă a moştenit de la sistemul comunist trei clădiri construite pe vremea Imperiul Austro-Ungar care arată ca nişte farfurii zburătoare. Acestea au fost, la începutul secolului trecut, staţii de pompare a apei. Clădirile au o înălţime de cinci metri, iar baza lor este săpată sub pământ, la o adâncime de 13,5 metri, unde au fost montate pompele. Clădirile au o formă circulară, cu diametrul de 12,5 metri, cu mai multe hublouri şi un dom acoperit cu aluminiu.

CLICK PE IMAGINEA DE MAI JOS CA SĂ VEZI VIDEO DIN CLĂDIRILE-OZN ALE IMPERIULUI AUSTRO-UNGAR




„Nimeni nu se gândea că aceste clădiri seamănă cu OZN-urile. Una dintre clădiri a fost recondiţionată şi se află în sediul nostru din Calea Buziaşului. Celelalte două clădiri sunt în două localităţi de la periferia Timişoarei, Urseni şi în apropiere de Giroc", a spus Loredana Loredean, PR la Aquatim.

Clădirea care pare OZN  3 (Foto: Romanian UFO Network)

VIDEO-Anul OZN-urilor în zona de est a ţării. Vezi aici ultimele apariţii extraterestre!

Timişoreanul care se crede translatorul extratereştrilor prevede sfârşitul lumii în 2012

Clădirile, care aparţin primei uzine de apă subterană din Timişoara, au fost proiectate de un inginer-şef din Primăria Timişoara, Stan Vidroghin şi Laszlo Szekely, un absolvent al Facultăţii de Arhitectură din Universitatea Politehnica din Buda.

UNA DINTRE CLĂDIRILE CU ASPECT DE OZN, AŞA CUM E VIZIBILĂ ASTĂZI PE GOOGLE EARTH


Mircea Marian, unul dintre angajaţii care au grijă de „OZN-ul" aflat în Giroc, spune că imobilele vechi de 100 de ani s-au conservat foarte bine. „Nu au o crăpătură în ele. Au făcut austro-ungarii o muncă de nota zece cu aceste clădiri, care au o sută de ani şi sunt ca în prima zi. Nu ştiu dacă e navă spaţială asta pe care o păzesc eu aici. Seara aici o las, dimineaţa aici o găsesc. Sunt legende", a spus gardianul farfuriei zburătoare, care este pompa cu numărul 3.

CLICK PE IMAGINE CA SĂ VEZI VIDEO DIN A DOUA CLĂDIRILE-OZN ALE IMPERIULUI AUSTRO-UNGAR




Dezbateri pe forum


La pompa numărul 1, aflată în interiorul Uzinei de Apă, OZN-ul construit în 1914 a fost recondiţionat şi din când în când copiii de la şcoli şi grădiniţe sunt aduşi în vizită la „farfuria zburătoare". Clădirile au ajuns în atenţia pasionaţilor de OZN în 2007, când un italian a găsit cu ajutorul Google Earth două obiecte care seamănă cu o farfurie zburătoare.

CEA MAI MARE DINTRE CLĂDIRILE CU ASPECT DE OZN


Imaginile au fost postate pe portalul Romania UFO Network, unde pasionaţii de fenomene paranormale au un forum pe care discută despre mistere şi conspiraţii. Ciudatele obiecte par că au aterizat în câmp, iar italianul care a postat fotografia oferă latitudinea şi longitudinea unde a realizat captura cu ajutorul Google Earth.

Fotografiile au declanşat o adevărată frenezie pe paginile de internet de profil. „Extratereştrii au invadat România" este titlul dat unui articol de fanii americani ai fenomenului OZN care au comentat pe internet imaginile fabuloase surprinse în România.

„Nimeni nu se mai poate îndoi că extratereştrii au aterizat. Ambele nave spaţiale au fost localizate într-o fermă de la periferia Timişoarei. Aşadar, sceptici UFO, puteţi avea altă explicaţie pentru imaginile care se văd clar aici?", se arată în articolul publicat pe internet.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU OZN FILMAT CU GOOGLE EARTH


CLICK PE POZE PENTRU GALERIA FOTO CU CEA MAI MARE CLĂDIRE

CLICK PE POZE PENTRU GALERIA CU IMAGINILE DE ASTĂZI


Ufologii, păcăliţi de Google Earth

Fondatorul Romania UFO Network, bucureşteanul Paul Dorneanu, a venit special la Timişoara ca să descifreze enigma farfuriilor zburătoare.

„M-am folosit de coordonatele GPS pentru a ajunge acolo. Prin câmpuri am reuşit să ajung acolo. Am fost dezamăgit pentru că nu speram să găsesc doar o clădire. Cred că e doar o coincidenţă faptul că aceste clădiri seamănă cu nişte farfurii zburătoare. Nu cred că arhitectul sau constructorul au avut vreo intenţie în sensul ăsta", a declarat Paul Dorneanu.

CITEŞTE DETALII DESPRE POVESTEA INCREDIBILĂ A REVOLUŢIONARULUI CARE ESTE CONVINS CĂ EXTRATEREŞTRII AU AJUNS PE PĂMÂNT :

Nostradamus de Banat prevede sfârşitul lumii în 2012

Timisoara: Galerie foto cladire ca un OZN, 4 octombrie 2010 din satelit Clădirea care pare OZN 2 (Foto: Romanian UFO Network) Timişoara: A doua clădire cu aspect de farfurie zburătoare

"Gorilienii" lui Lorin Fortuna vor scăpa de Apocalipsă

Timişoara: Nostradamus de Banat prevede sfârşitul lumii în 2012

Timişoara: Mitropolia Banatului şi secta care crede în cipul 666 se au ca fraţii


Citeşte despre alte fenomene din ţară interpretate ca fiind apariţii OZN


VIDEO-EXCLUSIV Un OZN a survolat Galaţiul

Un focşănean a inventat farfuria zburătoare pentru oameni

VIDEO-Anul OZN-urilor în zona de est a ţării. Vezi aici ultimele apariţii extraterestre!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite