Timişoara: "Gorilienii" lui Lorin Fortuna vor scăpa de Apocalipsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: "Gorilienii" lui Lorin Fortuna vor scăpa de Apocalipsă
Timişoara: "Gorilienii" lui Lorin Fortuna vor scăpa de Apocalipsă

Revoluţionarul Lorin Fortuna, care crede în teoria că sfârşitul lumii va veni în 2012, susţine că nu va pierii toată umanitatea.

CITEŞTE ŞI:

Timişoara: Nostradamus de Banat prevede sfârşitul lumii în 2012

AUDIO Revoluţionarul Lorin Fortuna, un rătăcit periculos


Lorin Fortuna spune că din 6,6 miliarde de oameni, cât numără populaţia pământului, 600 de milioane de oameni vor scăpa de Apocalipsă. Cei care vor scăpa sunt cei care fac parte din civilizaţia goriliană.

În acest moment umanitatea este alcătuită din gorilieni şi mutanţi civilizaţionali. Gorilienii vor scăpa de apocalipsă. De asemenea, unii din mutanţi vor ajunge pe planeta nouă, dar după o selecţie”, a mai spus Fortuna.

În opinia revoluţionarului guru, mutanţii civilizaţionali sunt de fapt extratereştri proveniţi din peştilieni, şerpilieni, reptilieni, acvilieni şi balaurieni",
declarat Lorin Fortuna. “Eu pot să îmi dau seama despre fiecare ce este”, a mai adăugat Fortuna.

Lorin Fortuna a fost unul din personajele centrale ale Revoluţiei din Decembrie 1989, de la Timişoara. A înfiinţat, pe 20 decembrie, Frontul Democratic Român, în balconul Operei. Era omul care i-a luat locul prim-secretarului Radu Bălan, la conducerea judeţului şi devenit personajul numărul unu în Timiş până pe 21 ianuarie 1990.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite