Crima din biserică / Preotul care şi-a ucis copiii s-a aruncat în faţa trenului pentru că nu reuşea să se înjunghie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legiştii au constatat că, după ce şi-a ucis copiii, preotul a încercat să-şi taie gâtul şi venele cu acelaşi cuţit, dar s-a răzgândit. Trupurile neînsufleţite ale preotului unitarian şi ale celor doi copii pe care i-a ucis au fost ridicate ieri de la spitalul din Mediaş. Toţi trei vor fi înmormântaţi azi, la Târgu-Mureş.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA LOCUL CRIMEI!

CITIŢI ŞI:

Mii de oameni la înmormântarea preotului ucigaş şi a celor doi copii (FOTO)

Jurnalişti agresaţi la funerariile preotului unitarian şi a celor doi copii

Pastorul a plănuit moartea copiilor şi sinuciderea

Necropsia preotului care şi-a ucis cei doi copii, de 5 şi 7 ani, a scos la iveală un amănunt cutremurător. Înainte de a se arunca în faţa trenului, Cseh Denes ar fi vrut să se sinucidă folosind acelaşi cuţit cu care a tăiat gâtul copilaşilor.
„Înainte de a sări în faţa trenului, preotul a încercat şi el să-şi taie gâtul şi venele. Am observat nişte plăgi la gât şi la mână. Una în stânga gâtului şi alte trei la mână. Probabil a vrut să-şi taie venele, dar l-a durut prea tare şi nu a mai continuat", a declarat Ioan Doican, medic legist. Pentru că nu a reuşit, s-a aşezat pe şinele de cale ferată şi a fost lovit în plin de un tren personal.

image

Biserica Unitarieană deplânge gestul pastorului

Sicrie albe pentru copii
Ieri, rudele au luat de la spitalul din Sibiu cele trei sicrie în care se aflau corpurile lui Tamaş, David şi Cseh Denes. În jurul uşii de la Serviciul de Medicină Legală s-a creat forfotă mare. Imediat ce sicriele albe ale copiilor au fost scoase, pe rând, mai mulţi pacienţi s-au apropiat curioşi.
„Cunoşteam preotul pentru că locuieşte pe aceeaşi stradă cu noi. Îl vedeam uneori. E jale mare, e jalnic ce a putut face tocmai un preot. Nu pot să îmi imaginez prin ce trece soţia lui acum. E şi bolnavă am auzit. E groaznic! Nici nu mai pot sta în picioare", a spus Nichi Coloshi, care a izbucnit în lacrimi.

Preotul unitarian nu putea concepe viaţa fără soţia lui

image

CITEŞTE AICI DECLARAŢIILE CUTREMURĂTOARE ALE CELUI CARE A GĂSIT COPIII MORŢI

L-au lăsat nervii când soţia s-a îmbolnăvit
Nimeni nu poate înţelege ce a fost în mintea şi în sufletul preotului atunci când şi-a ucis copii.
„Eu nu înţeleg cum a fost capabil un om atât de calm, sociabil şi bun sfătuitor şi împăciuitor cu toată lumea, să comită o asemenea grozăvie. Ştiu că era bolnav, îl lăsaseră nervii de când soţia lui era bolnavă, dar nu pricep de ce i-au dat drumul de la spitalul de psihiatrie atunci. Bolnav fiind, trebuia să fie tratat, nu externat. E cumplit ce a făcut, nu am cuvinte", spune Iosif Ersek, enoriaş al Bisericii Unitariene. Apropiaţi ai familiei susţin că preoteasa refuză să îşi mai ia tratamentul pentru cancerul pancreatic de care suferă şi nu îşi doreşte să mai trăiască niciun moment.

image

VEZI AICI VIDEO DECLARAŢII ALE PROCURORULUI DE CAZ
Trupurile celor trei au fost transportate la Târgu-Mureş, acolo unde familia a pregătit totul pentru o înmormântare aşa cum se cuvine. Astăzi vor fi conduşi pe ultimul drum, la cimitirul din cartierul Livezeni.

"Înainte de a sări în faţa trenului, preotul a încercat şi el să-şi taie gâtul şi venele."
Ioan Doican
medic legist

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite