Universitatea „Spiru Haret" n-a trimis actele pentru o nouă licenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea „Spiru Haret” nu a trimis încă listele nominale cu studenţii care vor da din nou examenul de licenţă, aşa cum ceruse Ministerul Educaţiei până la 15 august.


Oficialii de la universitatea particulară au trimis în schimb, săptămâna aceasta, o scrisoare către minister prin care cereau să prelungească  până la 7 septembrie  termenele pentru documentelor cerute.

Citeşte şi:

Premieră: Testul Cambridge se dă şi la Botoşani ( EXCLUSIV)

Ministrul  Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat că în principiu este de acord cu cererea de la „Spiru Haret” şi le va răspunde pozitiv.

La începutul lunii august, Universitatea „Spiru Haret” a postat pe propriul site un anunţ prin care studenţii înmatriculaţi în anul I în perioada 2005-2008 urmează să dea un nou examen de licenţă între 15 şi 30 septembrie.


Ministerul a pus condiţii pentru ca universitatea particulară să poată organiza examenul: să trimită listele nominale cu studenţiii care urmează să dea examen, până la 15 august, şi listele cu profesorii desemnaţi să facă parte din comisii până la 20 august.


Oficalii de la Universitatea „Spiru Haret” au declarat că în situaţia de a da din nou examen sunt aproximativ 10.000-15.000 de persoane.

CITIŢI Şi:

„Spiru Haret“: licenţă condiţionată de minister

Absolvenţi de Spiru Haret, licenţă doar cu repetenţă

 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite