Sorin Roşca Stănescu: "Admiţând prin absurd că eu şi Chitic am fi prieteni, care ar fi problema?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul Dan Chitic, care susţine că preşedintele Traian Băsescu că i-a dat "un dos de palmă" vineri la Neptun, este asociat la firma Art Eurocontact cu ziaristul Sorin Roşca Stănescu, un critic al şefului statului.

Familia Chitic deţine 10% din capitalul companiei. Societatea este în lichidare, potrivit datelor publicate de Registrul Comerţului, şi are ca obiect de activitate construcţiile şi consultanţa în afaceri.

Contactat telefonic de adevarul.ro, Sorin Roşca Stănescu a declarat:

„În esenţă, firma (Art Eurocontact, în care SRS este acţionar cu avocatul Dan Chitic, n.r.) a fost un proiect demarat acum 5 ani la sugestia tatălui lui Chitic, anume un sat de creaţie internaţională în România. S-a făcut o societate comercială dar nu a funcţionat. Acum ea este în lichidare cred. Cornel Chitic i-a dat fiului său acţiunile. Când l-am văzut pe acest băiat la televizor era să zic că nici nu îl cunosc.

Chitic afirmă că noi doi am vorbit de două ori. Eu nu îmi aduc aminte. Poate am vorbit.

Admiţând prin absurd că l-aş cunoaşte pe Chitic şi admiţând prin absurd că am fi şi prieteni, care ar fi problema cu palma de pe litoral?"

"Când ziarul Adevărul a preluat informaţia (despre firma Art Eurocontact, n.r.) de pe site-ul lui Dan Badea, ofiţer acoperit dat afară din presă, ştire lansată ca să îl apere pe Băsescu, ar fi fost normal ca Adevărul să nu preia fără să mă citeze", a adăugat Sorin Roşca Stănescu.

Într-un articol publicat marţi pe site-ul personal, Sorin Roşca Stănescu a declarat:

"Pana acum 2 zile, puteam sa jur ca nu l-am vazut si nu am vorbit niciodata cu avocatul Chitic. Cu care sunt, totusi, asociat. Un reporter de la Realitatea TV mi-a telefonat si mi-a relatat nebunia din blogosfera fidela lui Traian Basescu. Si ceva vag de tot mi-am reamintit.

Intr-adevar, in urma cu 6 ani, tatal avocatului Chitic, regretatul scriitor si dramaturg Cornel Chitic, Dumnezeu sa-l ierte, a venit si mi-a propus un proiect de o frumusete rara. Sa facem impreuna o societate, prin intermediul careia sa organizam tabere internationale de sculptura si pictura. Intr-un mic sat destinat, exclusiv, artistilor. Ideea m-a sedus si am facut societatea.

Aflu acum ca, probabil, Cornel Chitic l-a introdus, in locul sau, pe baiat. Nici in acest moment nu-mi amintesc sa-l fi vazut vreodata. El spune, insa, ca am vorbit de doua ori. Nu stiu daca la telefon sau fata in fata. Pur si simplu, nu-mi amintesc. Proiectul a cazut, din lipsa de bani. Alti entuziasti ca noi nu am mai gasit. Astfel incat, societatea respectiva nu a mai facut nimic".

Alte informaţii despre subiect:

Dan Chitic: "Eu chiar am luat-o de la Băsescu"

EXCLUSIV SPP: Chitic a consumat o sticlă de Ouzo, trei beri, a fumat narghilea şi apoi l-a înjurat pe preşedinte

Avocatul Dan Chitic: Nu am sunat niciun ziarist pentru că nu am vrut ca acest subiect să ia amploare

Avocatul Chitic se gândeşte să depună plângere împotriva lui Băsescu

AUDIO „Eşti un dobitoc pentru că nu m-ai votat şi a doua oară"

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite