Avocatul Dan Chitic: Nu am sunat niciun ziarist pentru că nu am vrut ca acest subiect să ia amploare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul care susţine că ar fi fost lovit de preşedinte a negat ca l-ar fi înjurat pe preşedinte în timpul altercaţiei de vineri de la Neptun. Dan Chitic a precizat, la Realitatea TV, că nu a sunat el nici un jurnalist pentru că nici nu şi-a dorit ca acest eveniment neplăcut pentru el să ia aşa o amploare.

Întrebat, în emisiunea "Ora de foc", dacă are vreo legătură de afaceri sau de prietenie cu Sorin Roşca Stănescu, un "adversar declarat al lui Traian Băsescu", Dan Chitic a răspuns că nu are relaţii apropiate cu Sorin Roşca Stănescu. Ca au fost asociaţi într-o firmă din cauza unor relaţii bune pe care le-a avut tatăl lui, Chitic Corneliu Paul.

image

Pornind de la ultimele scandaluri din România, Eugen Chelemen se întreabă: "Să fie săltat şi Băsescu?"

Citeşte şi: Cum se atenţionează între ei ofiţerii SPP că Traian Băsescu este nervos şi poate intra în conflict cu alegătorii: „Atenţie la şefu’, iar face ochiu’!“

Avocatul a explicat că acea firmă se află în lichidare, iar el personal l-a întâlnit pe Roşca Stănescu de două ori acum doui ani, deşi îl consideră pe jurnalist persoană onorabilă.

"N-aţi pus mâna pe telefon să-l sunaţi pe Sorin Roşca Stănescu?", a fost întrebat Dan Chitic. "Nu am vrut să se ajungă la asemenea amploare", a răspuns Chitic.

"Am fost sunat şi de domnul Tapalagă ca să mă întrebe dacă sunt rudă cu Patriciu", a spus Chitc. El a ex

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite