Sebastian Lăzăroiu despre desemnarea lui M.R.Ungureanu: "Nu e doar modelul rusesc. Vă amintesc că nici George Bush senior n-a venit de la mănăstire"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu

Fostul ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a declarat într-o emisiune la RFI că desemnarea lui Mihai Răzvan Ungureanu este o alegere bună şi că şi în alte ţări au fost demnitari care au venit din zona serviciilor secrete.

Ungureanu discută azi cu liderii coaliţiei pentru formarea Guvernului. Cine va face parte din noul Cabinet

"Eu cred că e o alegere bună. Aş face abstracţie pentru moment de faptul că e fostul şef al unui serviciu secret. Totuşi, aş accentua mai mult experienţa pe care o are în relaţiile externe şi în diplomaţie, e foarte important pentru România în contextul actual. România nu poate fi scoasă din contextul internaţional.", a declarat Sebastian Lăzăroiu, pentru RFI.

Boc a propus plecarea tuturor miniştrilor PDL

"Tot ce ni se întâmplă rău din cauza crizei economice ni se întâmplă pentru că trăim într-o lume globalizată. Răzvan Ungureanu cred că e unul dintre cei care cunosc foarte bine aceste condiţionări externe. Avem de-a face cu un cunoscător al unui context foarte complicat", a spus fostul ministru al Muncii.

Vecinii despre premierul desemnat: „Este un om bun, serios,dar cam singur“

Intrebat despre faptul că primul ministru desemnat vine din zona serviciilor secrete, Sebastian Lăzăroiu a afirmat: "Sigur, s-a discutat că vine din serviciile secrete. Nu e doar modelul rusesc. Vă amintesc că nici George Bush senior n-a venit de la mănăstire când a fost ales preşedinte, tot din zona serviciilor a venit! Nu ştiu dacă are rost să ne facem atâtea probleme legate de provenienţa din structurile speciale ale actualului premier desemnat".

Averea ieşeanului Mihai-Răzvan Ungureanu, premier desemnat

În opinia lui Sebastian Lăzăroiu, "vechiul Guvern a avut o singură problema majoră: comunicarea. Acum e învestit un nou Cabinet cu altă credibilitate. Nu e suficient ca oamenii să creadă mai mult în noul Cabinet, ai nevoie şi de comunicatori mai buni".

Citeşte şi:
Boc vrea înlocuirea Elenei Udrea din guvern. Află cine va fi propus în locul ei

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite