Vecinii despre premierul desemnat: „Este un om bun, serios, dar cam singur“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi cei care l-au văzut pe Mihai-Răzvan Ungureanu crescând în Iaşi susţin că acesta este un om citit, cu mult bun-simţ, care ar putea schimba percepţia despre Guvern, dar doar dacă va fi lăsat.

Vecinii premierului desemnat îşi pun încrederea în cel pe care l-au văzut crescând de când era de-o şchioapă. „Este un om extraordinar, cu mult bun-simţ. S-a jucat cu copiii mei şi îl respect pentru ceea ce a ajuns", a spus entuziasmată o vecină.

Un ieşean, desemnat premier. În CV se laudă că ştie limba maghiară UPDATE

Alţi cunoscuţi susţin că Mihai-Răzvan Ungureanu ar trebui lăsat să facă ceea ce şi-a propus. „Părinţii lui sunt plecaţi la el, la Bucureşti, unde au grijă de nepot. Sunt foarte mândri de copilul lor. Am încredere în el că e băiat serios, dar nu ştiu dacă va putea să facă ceva. E cam singur", a spus Livia Stan, una dintre vecinele familiei Ungureanu. „Este un om cult, când era mic spuneam despre el că este «Titulescu». Ne rugăm să fie lăsat să facă treabă", a povestit o altă vecină cu lacrimi în ochi.

Averea ieşeanului Mihai-Răzvan Ungureanu, premier desemnat

Unii dintre cei care îl ştiu  pe premierul desemnat susţin că acesta este totuşi prea tânăr pentru această funcţie. „Îl ştiu de mic pe Răzvan. Să vedem ce zice opoziţia, dacă îl lasă să fie premier. Părerea mea este că e cam tânăr pentru această funcţie", a spus Virgil Dorel, un alt vecin.

Liderul PDL Iaşi: „Regret că Mihai-Răzvan Ungureanu nu poate fi clonat“

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite