Emil Boc propune ca toţi miniştrii PDL din Guvern să plece. Partidul anunţă peste două ore noii demnitari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier vrea ca toţi miniştrii care au făcut parte din cabinetul său să părăsească noul Guvern.

Cea mai mare parte a veniturilor familiei lui Mihai Răzvan Ungureanu provine de la OMV

UPDATE 11:50 Contactat de redactorii adevarul.ro, Ion Antonie, cancelarul PDL-ului, pentru a oferi informații legate de propunerile făcute de partid pentru noul Cabinet, a declarat că "este plătit să tacă". Acesta a mai spus că nu poate da informații cu propunerile fostului premier Boc pentru înlocuirea miniștrilor, dar numele acestora vor fi făcute publice peste două ore.

Ungureanu discută azi cu liderii coaliţiei pentru formarea Guvernului. Cine va face parte din noul Cabinet

UPDATE 11:45 Surse din PDL susţin că Anca Boagiu şi Elena Udrea au propus ca toţi miniştrii PDL din guvernul BOC să renunţe la portofolii în favoarea unor tineri, pe cât posibil tehnocraţi. Propunerea , susţinută şi de fostul premier, a creat dezbateri aprinse, gruparea Blaga nefiind de acord cu aceasta.

"Toţi miniştrii vor fi noi, toţi miniştrii actuali ai PDL pleacă", au precizat surse din PDL, citate de Mediafax, referindu-se la discuţiile care au loc în şedinţa Colegiului Director al PDL.

UPDATE 11:30 De asemenea, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, susține ideea ca toți miniștrii PDL să fie noi.

UPDATE 11:20 Ministrul Turismului, Elena Udrea, este de acord cu cererea fostului prim-ministru, mai anunță România TV, ceea ce înseamnă că este pregătită să-și depună demisia.

Boc a dat astfel peste cap calculele făcute aseară de democrat-liberali, în urma cărora Elena Udrea, Anca Boagiu, Daniel Funeriu şi Sulfina Barbu ar fi urmat să fie propuşi pentru cabinetul Ungureanu.

Fostul premier a spus că în noul Guvern trebuie să se regăsească exclusiv nume noi.

Sebastian Lăzăroiu despre desemnarea lui M.R.Ungureanu: "Nu e doar modelul rusesc. Vă amintesc că nici George Bush senior n-a venit de la mănăstire"

Fostul ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a delcarat într-o emisiune la RFI că desemnarea lui Mihai Răzvan Ungureanu este o alegere bună şi că şi în alte ţări au fost demnitari care au venit din zona serviciilor secrete. Citeşte mai multe AICI

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite