PSD-ista din patul politicienilor a studiat teologia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Simona Dăncuş, în liftul  de la Parlament şi  pozând pentru o firmă  de lenjerie
Ioana Simona Dăncuş, în liftul de la Parlament şi pozând pentru o firmă de lenjerie

Ioana Simona Dăncuş este una dintre zecile de manechine racolate de proxenetul Ion Tămârjan care a făcut sex pe bani.Scandalul „Sex şi politică“ scoate la iveală amănunte incredibile despre manechinele care beneficiau de generozitatea unor parlamentari, printre care şi deputatul Robert Negoiţă.

Ioana Simona Dăncuş (22 de ani), membru PSD din 2009, a povestit, la 15 august 2010,  procurorilor DIICOT, despre experienţa sa de damă de companie în cluburile din Austria. Absolventă a unui liceu teologic, Ioana este în prezent studentă. Tânăra a declarat anchetatorilor că s-a lăsat de „meserie" în aprilie 2010.

Oradea: Cum a scăpat o orădeancă din bordelul Babylon din Viena și de violul managerului Diva Models

Tânăra începuse periplurile prin Austria în toamna anului 2007. Când a văzut cât de uşor se câştigă banii prin practicarea celei mai vechi meserii din lume, Ioana şi-a înmulţit vizitele la clubul vienez Babylon. Ea şi-a justificat alegerea prin faptul că avea acasă o situaţie materială precară. „Tata a murit într-un accident în Israel şi ne-am împrumutat de o sumă mare de bani pentru a-i aduce trupul neînsufleţit acasă", a declarat Ioana anchetatorilor.

Citiţi şi:

Probă de sex cu politicieni

Stenograme din dosarul sexual: Negoiţă preferă fetele de liceu

Arădeanca Debora, damă de companie în dosarul "Prostituție și politicieni"

UPDATE Vezi cum a fost ademenită Debora să se prostitueze în clubul Babylon din Viena

Ea a povestit şi despre o boală necruţătoare de care suferă mama sa, dar şi despre faptul că banii obţinuţi facil i-au luat minţile. Tânăra ar fi apelat chiar la un psiholog. Ioana a relatat şi despre modul în care a ajuns să practice prostituţia de lux în cluburi din capitala Austriei. „Am ajuns în clubul Babylon din Austria. După un timp de gândire, a doua zi după ce am constatat că fetele care lucrau în club câştigau foarte mulţi bani, ba chiar primeau şi cadouri de la clienţi, am luat hotărârea să lucrez şi eu acolo. Atunci nu aveam o situaţie materială bună, ci dimpotrivă, treceam prin dificultăţi financiare", arată tânăra, care şi-a început „cariera" în Austria în toamna lui 2007 pe când avea 19 ani.

Sex cu Robert Negoiţă

În perioada octombrie - noiembrie 2007, Ioana Simona Dăncuş a participat la emisiunea „Tonomatul DP2" şi a colaborat cu formaţia Akcent şi cu Gabriel Cotabiţă. Tot în acea perioadă s-a mers  la Poiana Braşov, pentru a  prezenta un eveniment.

CITEȘTE ȘI: Fetele şi mâna dreaptă a lui Tămârjan rup tăcerea

„Atunci l-am cunoscut prima oară pe Negoiţă Robert. Asta pentru că în timpul participării la emisiune, adică două săptămâni, am fost cazată la Rin Grand Hotel. În acea perioadă am ajuns să mă sărut cu Negoiţă, nu am ajuns să întreţinem acte sexuale", a povestit fotomodelul. „Am întreţinut acte sexuale cu Negoiţă Robert de mai multe ori în anul 2007, după ce ne cunoscusem la hotel şi ţinusem legătura telefonic. Am întreţinut actele sexuale atât la el acasă, cât şi la hotel. Întâlnirile nu au fost intermediate nici de Costan şi nici de Tera (Ion Tămârjan-n.r.). Am primit bani de la Robert de mai multe ori, nu numai atunci când am întreţinut acte sexuale", a mai povestit tânăra.

Pur şi simplu cu Bănicioiu

„La o petrecere organizată la Rin Grand Hotel l-am cunoscut pe Adrian Enache, cu care am ajuns să întreţin relaţii sexuale. În anul 2007, l-am cunoscut pe Bănicioiu Nicolae cu care am întreţinut o singură dată un act sexual, în anul 2009, în Delta Dunării, la o conferinţă PSD - şcoala de vară. Sunt şi eu membru PSD din 2009. S-a întâmplat pur şi simplu, nu am primit niciun ban pentru actul sexual întreţinut cu Nicolae Băniciou", a mai arătat Ioana Simona Dăncuş.

„Am întreţinut de asemenea acte sexuale plătite şi cu Ionuţ, fratele lui Robert Negoiţă. Nici de această dată nu a  fost vorba de intermediere din partea lui Costan sau a lui Tera. S-a întâmplat anul acesta, fără nicio legătură cu Negoiţă Robert, era despărţit de soţia sa", a explicat cea devenită damă de companie.

Racolau manechine

Procurorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată a lui Ion Tămârjan şi a lui Relu Cornel Costan, în stare de arest preventiv. De asemenea, în faţa instanţei vor ajunge şi  Radu Nicola şi Alexandru Voicu. Ei sunt acuzaţi de trafic de persoane, după ce, timp de trei ani, au recrutat peste 80 de fete, inclusiv minore, sub paravanul unor agenţii de fotomodele. Fetele erau obligate să se prostitueze în România, Italia sau Austria.

Evadată din bordelul Babylon

O orădeancă de 23 de ani a povestit, în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară" Oradea, cum a fost racolată pentru a se prostitua în Austria. Tânăra a fost agresată şi umilită pentru că nu a acceptat să întreţină relaţii sexuale, după ce i s-au promis câştiguri lunare de 10.000 de euro.

„La sfârşitul verii lui 2007 am participat, alături de mai multe fete din Oradea, la concursul Miss Models România, organizat de către Cornel Costan de la Diva Models şi Ion Tămârjan alias Tera, de la Star Models. M-am clasat pe locul trei şi am primit drept premiu un book profesionist, la Viena", a povestit tânăra care, pentru a-şi proteja familia, a acceptat să facă declaraţii sub protecţia anonimatului. Orădeanca a ajuns după câteva luni la Viena şi a fost cazată la clubul Babylon. „În prima noapte acolo, Cornel Costan a încercat să mă violeze. Mă tot trăgea, m-a lovit la picior şi m-a bruscat. Fiindcă am refuzat să mă culc cu el, m-a scos din cameră, să dorm la garderobă. De acolo am reuşit să fug în oraş, dar Tera a venit după mine şi m-a convins să mă întorc, spunându-mi că a doua zi mă va duce acasă. Mi-a spus că planul lor a fost să mă aducă la Babylon, convinşi că, la fel ca Daniela Ruscaş, voi accepta să mă prostituez", relatează tânăra. A doua zi, manechinul orădean alături de o anumită Alina, care de asemenea refuzase „afacerea", a fost trimisă la gară, cu bagaje cu tot.  Claudia Vidican

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite