UPDATE Vezi cum a fost ademenită Debora să se prostitueze în clubul Babylon din Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Debora
Debora

Imediat după ce a ajuns la Viena, Debora știa că se vor caza într-un hotel şi vor face fotografii în centrul oraşului. Tânăra fotomodel din  Arad le-a spus procurorilor că de cum a coborât în restaurant şi-a dat seama că era de fapt un hotel.

Tinere  îmbrăcate în haine elegante

„Erau multe tinere îmbrăcate în haine elegante, aveau mâncare şi băutură la discreţie”, spune fata. Valeriu Ion Tămârjan i-a făcut cunoştinţă cu Peter Bretterklieber care a afirmat despre ea că era în regulă dar ar trebui să se schimbe în haine mai elegante, ba chiar a încredinţat-o unui hair-stylist.  În rechizitoriu se mai arată că explicaţii despre acel stabiliment şi ce se petrecea acolo a aflat de la  Cleopatra Cobaschi, o fată care lucra deja în club.

Atunci a luat decizia să lucreze şi ea timp de două-trei zile. Debora a primit de la Valeriu Ion Tămârjan la cazare suma de 100 euro şi tot acesta le-a plătit câte 200-250 euro pentru hainele pe care şi le-au cumpărat, câte un set complet de îmbrăcăminte.

Tot atunci au făcut fotografii, aşa zisa şedinţă foto. Pe drumul de întoarcere au luat-o din Sibiu pe prietena sa Bianca Pop căreia Valeriu trebuia să-i facă un book foto în Bucureşti. Valeriu  Ion Tămârjan îi ceruse anterior să-i trimită fotografii ale prietenelor sau cunoştinţelor sale interesate de o colaborare cu agenţia lui. I-a trimis fotografii cu Bianca iar el s-a arătat interesat. I-a explicat prietenei sale ce făcuse în Viena. Ştia de la acesta că nu o putea duce şi pe ea direct în club, ci trebuia să-i facă câteva fotografii.

A întreţinut acte sexuale plătite

În rechizitoriu se mai artă că o singură dată au mai mers împreună cu Valeriu Ion Tămârjan la Viena, în clubul Babylon. „Valeriu Ion Tămârjan nu i-a pretins niciodată bani sau alte atenţii pentru că a dus-o în club. A auzit de la mai multe fete din club că acesta primea chiar 3000 euro de la Bretterklieber Peter pentru fiecare fată adusă. Se vorbea, de asemenea, că a luat bani împrumut de la unele dintre ele, dar nu ştie identităţi concrete. L-a văzut pe inculpatul Cornel Relu Costan în club. Valeriu Ion Tămârjan nu vorbea despre el în termeni amiabili.

Exista o rivalitate între ei. Cornel Relu Costan pretindea bani fetelor pe care le aducea în club, aşa cum a aflat de la cele care lucrau acolo. La propunerea lui Valeriu Ion Tămârjan (cel care a stabilit data şi locul întâlnirilor) a întreţinut în România acte sexuale plătite cu Rasitzaimoglu Muammer Tahir de la care a primit bani şi o brăţară. Trebuia să întreţină acte sexuale şi cu nişte turci sau arabi ce aveau un Casino în Bucureşti dar a fost suficient să le danseze.

A întreţinut acte sexuale cu inculpatul cam în aceeaşi perioadă de timp. Acesta i-a dat suma de 100 lei pe care a primit-o ca un cadou, nu ca o plată. A continuat să meargă să lucreze în cluburile Babylon până în luna mai 2009, de fiecare dată împreună cu Bianca Pop (care a mers apoi şi singură, până în luna ianuarie 2010). Banii au fost motivul pentru care a acceptat să se prostitueze”, se mai arată în rechizitoriu.

Ciudățenii din Agenția “prostituatelor”

Adela Răuț, directoarea Agenției Angels Events din Arad spune că și ea a colaborat o vreme cu agenția “Star Models” a lui Valeriu Ion Tămârjan dar a renunțat imediat la ei pentru că i s-a părut încă de la început că nu sunt serioși.

“Pe Debora o cunosc înainte de acest incident. La serviciile agenției lui Tămârjan am renunțat pentru că am observat că lucrurile nu sunt tocmai roz la ei și nu am vrut ca vreodată numele agenției noastre să fie asociat cu el”, a declarat Adela Răuț. Aceasta mai spune că atâta vreme cât a colaborat cu Debora Bezedea, nu a avut deloc probleme cu ea și poate să bage mână în foc că tânăra a luat pe drept titlul de Miss Arad în 2008. “Noi încurajăm agențiile și fetele să nu cadă pradă persoanelor false care urmăresc cu totul altceva. Colaborăm doar cu firme serioase”, a punctat Adela Răuț.

“Am fost citată în calitate de martor”

Contactată telephonic, Debora Bezedea a declarat că nu are nicio treabă cu dosarul și a fost citată în calitate de martor ca și restul fetelor. “Totul s-a încheiat și nu mai am nimic de declarat”, au fost cuvintele fostei miss Arad.

Tatăl Deborei este sudor, iar mama confecţioneră. Fata are un frate mai mic, şi el student, iar cu banii obţinuţi din club, fata spune că i-a ajutat pe părinţii săi să-şi achite ratele unor credite bancare contractate sau să cumpere mobilă.

În anul 2008, Debora Bezedea, care avea pe atunci 22 de ani şi era studentă în anul II la Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune din cadrul Universităţii Aurel Vlaicu din Arad a fost câştigătoare premiului Miss Atitudine, pentru care a şi primit un contract la Viena.

Pe aceeași temă:

Arădeanca Debora, damă de companie în dosarul "Prostituție și politicieni"

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite