Arădeanca Debora, damă de companie în dosarul "Prostituție și politicieni"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Debora Ionela Bezedea
Debora Ionela Bezedea

Debora Ionela Bezedea, de 24 de ani din Arad a povestit, procurorilor DIICOT, despre  cum l-a cunoscut pe Valeriu Ion Tămârjan, cercetat în dosarul „Prostituţie şi Politicieni”. Arădeanca a fost de acord până la urmă să se prostitueze, după ce a câştigat mai multe concursuri de frumuseţe. 

Potrivit rechizitoriului întocmit de către procurorii bucureșteni, Debora Ionela Bezedea l-a cunoscut pe Valeriu Ion Tămârjan la finala Miss Academy 2008.

„Nu a participat la preselecţia din Arad ci a trimis doar câteva fotografii prin e-mail. A câştigat titlul de Miss Atitudine cu un premiu în bani (200-300 lei) şi o excursie în Italia ce nu a avut loc niciodată.

Orădeanca Daniela Ruscaș, în cel mai mare scandal sexual al anului

Au fost mai multe bârfe în timpul concursului că vor câştiga fetele care acceptau compromisuri, adică acceptau să întreţină acte sexuale cu inculpatul Valeriu Ion Tămârjan, cel care se ocupa efectiv de organizarea şi desfăşurarea concursului de frumuseţe. Într-una din zilele săptămânii de pregătire, a tras-o de braţ şi a încercat insistent să o sărute în timp ce ea aştepta liftul pentru a coborî în camera sa după ce participase la o petrecere alături de mai multe persoane, printre care şi Valeriu Ion Tămârjan.

A reuşit să scape de el şi le-a povestit colegelor de cameră ce i se întâmplase. Mai înainte inculpatul îi explicase că se afla undeva la baza scării măririi sale, dar putea urca dacă accepta să facă compromisuri (neprecizate, dar ea a înţeles că se referea la întreţinerea de acte sexuale). I-a dat de înţeles că dacă accepta compromisuri putea câştiga chiar finala.

Nu l-a aprobat dar nici nu l-a dezaprobat. În acelaşi an, spre vară a participat la concursul Miss Water Park unde a câştigat titlul de Miss Rafinament. Şi atunci trebuia să primească ca premiu o excursie în Italia. În toamnă a acceptat propunerea inculpatului de a merge împreună la o şedinţă foto în Viena. A mers cu ei atunci şi Andrea Daniela Năstase. S-au deplasat cu autoturismul Skoda Fabia al inculpatului”, se arată în rechizitoriu.

Tinere  îmbrăcate în haine elegante

La Viena i s-a spus că se vor caza într-un hotel şi vor face fotografii în centrul oraşului. Debora, le-a spus procurorilor că de cum a coborât în restaurant şi-a dat seama că era de fapt un hotel.

„Erau multe tinere îmbrăcate în haine elegante, aveau mâncare şi băutură la discreţie”, spune fata. Valeriu Ion Tămârjan i-a făcut cunoştinţă cu Peter Bretterklieber care a afirmat despre ea că era în regulă dar ar trebui să se schimbe în haine mai elegante, ba chiar a încredinţat-o unui hair-stylist. 

În rechizitoriu se mai arată că explicaţii despre acel stabiliment şi ce se petrecea acolo a aflat de la  Cleopatra Cobaschi, o fată care lucra deja în club. Atunci a luat decizia să lucreze şi ea timp de două-trei zile. Debora a primit de la Valeriu Ion Tămârjan la cazare suma de 100 euro şi tot acesta le-a plătit câte 200-250 euro pentru hainele pe care şi le-au cumpărat, câte un set complet de îmbrăcăminte. Tot atunci au făcut fotografii, aşa zisa şedinţă foto. Pe drumul de întoarcere au luat-o din Sibiu pe prietena sa Bianca Pop căreia Valeriu trebuia să-i facă un book foto în Bucureşti.

Valeriu  Ion Tămârjan îi ceruse anterior să-i trimită fotografii ale prietenelor sau cunoştinţelor sale interesate de o colaborare cu agenţia lui. I-a trimis fotografii cu Bianca iar el s-a arătat interesat. I-a explicat prietenei sale ce făcuse în Viena. Ştia de la acesta că nu o putea duce şi pe ea direct în club, ci trebuia să-i facă câteva fotografii.

Vom reveni cu amănunte

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite