„Elodia de Piteşti“ a fost găsită moartă pe plaja din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anchetatorii au găsit marţi trupul neînsufleţit al unei femei care ar putea fi Cristina Spirescu
Anchetatorii au găsit marţi trupul neînsufleţit al unei femei care ar putea fi Cristina Spirescu

Iulian Spirescu, soţul Cristinei Spirescu (43 de ani), dispărută săptămâna trecută, a identificat aseară cadavrul consoartei sale.

Trupul neînsufleţit al unei femei cu semnalmente asemănătoare avocatei Cristina Spirescu (43 de ani) a fost găsit marţi seară, printre stabilopozii de pe plaja Modern. „Din descriere, după semnalmente, este ea. E tunsă scurt, e şatenă, are hainele la fel, dar nu i-au găsit pardesiul. Se poate să fie ea, însă sper să nu fie ea!", declara Iulian Spirescu reporterilor „Adevărul de Seară" Constanţa, înainte de a ajunge la morgă.

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV: Elodia, topită în crematoriul pentru animale de la Codlea

Bărbatul se agăţa de neconcordanţa dintre vârsta estimată a femeii moarte şi cea a soţiei sale: 30-35 de ani, faţă de 43 de ani. În cele din urmă a trebuit să accepte că femeia găsită printre stabilopozi este soţia sa.

„Aveam alte planuri"

Avocata Cristina Spirescu a dispărut fără urmă, acum şapte zile, după ce i-a spus soţului său că pleacă la muncă. Poliţiştii din Piteşti au presupus că femeia s-a sinucis, mai ales că suferise în februarie o pierdere greu de suportat: fiica sa de numai 20 de ani, Monica, murise într-un groaznic accident de maşină, împreună cu patru prieteni, în Bulgaria. „Era supărată. Îi părea rău că viaţa ei e aşa nenorocită", a spus soţul, care nu crede totuşi că avocata avea gânduri de sinucidere. „Aveam planuri. Voiam să mergem în Bulgaria să ridicăm un monument acolo unde au murit fata şi prietenii ei. Erau nişte lucruri de dus la îndeplinire", spune bărbatul, cu vocea în lacrimi.

“Cristina, vino înapoi!”

Pe lângă tragedia care le-a marcat viaţa, pe soţii Spirescu i-a mai lovit un necaz. Nu aveau să-şi vadă niciodată moartea fiicei răzbunată. „Şoferul camionului de care s-au lovit a murit. A murit de moarte bună. La începutul lunii am fost împreună cu soţia şi mama unui alt băiat, mort şi el în Bulgaria, să ne interesăm de proces. Avocata bulgară, care ne reprezenta, nu şi-a îndeplinit atribuţiile", a mai afirmat el.

O altă mamă îndurerată a recunoscut-o

Iulian Spirescu crede că soţia sa nu ar fi avut ce să caute în Constanţa. „Ultima dată înţeleg că ar fi fost văzută în Piteşti vineri, în jurul orei 12.00. Primul tren spre Constanţa era la 14.30. Nu cred că ar fi avut timp să-l prindă", crede el. Ancheta privind-o pe necunoscuta găsită moartă lângă plaja Modern este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Singura certitudine a procurorilor în acest moment este că femeia a murit înecată, deci, cel mai probabil, s-a sinucis.

La opt luni de la moartea fiicei, avocata Cristina Spirescu a dispărut

Anchetatorii au suficiente motive să creadă că ar putea fi vorba despre avocata din Piteşti: femeia era îmbrăcată elegant şi avea verighetă. În plus, există un martor care a identificat cadavrul. „S-a prezentat o femeie care a declarat că este vorba despre aceeaşi persoană, avocata Cristina Spirescu. Încă facem cercetări şi nu ne putem pronunţa decât după expertiza ştiinţifică", a declarat procurorul de caz Sadâc Zafer înainte ca Iulian Spirescu să ajungă să-şi recunoască soţia. Martora este mama unui alt tânăr decedat în accidentul din Bulgaria, Ionuţ Găzdaru (26 de ani) din Constanţa, care se pare că ar fi fost chiar iubitul Monicăi.

Vineri, zi fatidică

Avocata Cristina Spirescu

Avocata Cristina Spirescu

Drama familiei Spirescu a început în acest an, la 12 februarie. Atunci, Monica Spirescu (19 ani), singurul copil al familiei Spirescu, a murit într-un cumplit accident de maşină, în Bulgaria. Fata se afla într-o Dacia Logan cu alţi patru tineri şi se îndreptau către o staţiune montană. La un moment dat, maşina s-a izbit frontal de un tir, toţi pasagerii decedând pe loc. De atunci, mama Monicăi a intrat într-o stare de depresie. Accidentul s-a petrecut într-o vineri şi, tot într-o vineri (22 octombrie) avocata Cristina Spirescu a dispărut de acasă. Raluca Nicula

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite