EXCLUSIV Ipoteză: Elodia ar fi putut fi topită în crematoriul pentru animale de la Codlea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elodia Ghinescu
Elodia Ghinescu

Craniul găsit pe malul Oltului prezintă numeroase indicii care conduc spre ipoteza că ar fi al avocatei dispărute în urmă cu trei ani, dar una din cele mai bune prietene a acesteia, Lorette Luca, prezentă la Reșița, are motive de îndoială şi îi conduce pe anchetatori pe o altă pistă.

Lorette Luca este una dintre cele mai bune prietene ale Elodiei și a fost prezentă la Reșița, ca să îl apere pe Francisc Bancsa, infractorul numărul unu al Belgiei, acuzat pentru trafic cu droguri. Aceasta a stat de vorbă cu reporterii ziarului "Adevărul de Seară Reșița", cărora le-a emis o nouă ipoteză în ceea ce privește dispariția prietenei sale.

Odată cu ieşirea la iveală a faptul că pe malul Oltului s-a descoperit în această vară un craniu uman, care din primele cercetări ar aparţine unei femei în vârstă de 35-40 de ani, cazul Elodia Ghinescu a revenit în atenţia românilor. Anchetatorii recunosc că există trăsături asemănătoare cu cele ale avocatei din Braşov, iar jurnaliştii de investigaţie au lansat din nou tot felul de speculaţii.

Citește aici detalii despre infractorul pe care îl apără prietena Elodiei

Coincidenţe izbitoare
Lorette Luca, cea mai bună prietenă a Elodiei, confirmă faptul că există mai multe elemente care conduc spre ipoteza că acel craniu ar fi al avocatei, dar merge mai degrabă pe altă variantă. “Până nu se va formula concluzia unor experţi pe ADN, nu putem spune nimic cu certitudine. Deocamdată, e licărirea aia de speranţă. Sunt nişte elemente care induc ideea că ar fi al el. Există acel traumatism pe tâmplă care s-ar corobora cu un accident de-al ei din copilărie. Aşteptăm cu toţii cu mare interes rezultatul specialiştilor”, afirmă avocata Lorette Luca.

Citește EXCLUSIV povestea brașoveanului apărat de avocată, despre care se spune că a comis 27 de jafuri armate

Topită în crematoriul de porci
Ipoteza ca Elodia să mai fie în viaţă este dezaprobată de Lorette Luca de la bun început. “Elodia mi-a fost stagiară, ne cunoşteam bine. Eu mă îndoiesc să fie craniul ei. Spun asta pentru că, în diabolismul gândirii, Cristi Cioacă a topit-o. Noi avem lângă Braşov, la Codlea, o crescătorie de porci, o chestie imensă, care are un crematoriu, unde sunt incinerate cadavre de animale din tot judeţul. E foarte dificil să deosebeşti dacă e vorba de cenuşă animală sau umană”, mai spune prietena Elodiei Ghinescu. 

EXCLUSIV: Teroristul nr.1 al Belgiei: “Pentru tot aurul din lume nu aş fi încălcat o literă de lege”

Aşteaptă greşeala lui Cioacă
Mai mult decât atât, Lorette Luca este convinsă că soţul Elodiei, poliţistul Cristian Cioacă, va claca la un moment dat. “Părerea mea este că de aici vin şi calmul şi siguranţa lui Cristi Cioacă, el ştie că nu există urme. Exact aşa cum spunea şi detectivul angajat de părinţii Elodiei, odată cu trecerea timpului este o hiperbolizare a avantajelor în orice autor de faptă. Oricât de puternic ar fi, oricât de concentrat, odată cu trecerea timpului se relaxează şi, inevitabil, face acele mărunte şi inevitabile greşeli, în atitudine, în vorbire, în orice. Chiar dacă este foarte dureros, timpul ne ajută, în primul rând pentru memoria ei, în al doilea rând, pentru toţi cei apropiaţi, pentru că, cel mai dureros este să nu ştii”, a adăugat avocata Lorette Luca.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite