UPDATE: La opt luni de la moartea fiicei, avocata Cristina Spirescu a dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Spirescu şi-a condus copilul pe ultimul drum, la începutul acestui an
Cristina Spirescu şi-a condus copilul pe ultimul drum, la începutul acestui an

De vineri, 22 octombrie,de la orele prînzului, nimeni nu a mai văzut-o pe avocata  Cristina Spirescu, mama Monicăi Spirescu, studenta eminentă care şi-a pierdut viaţa, împreună cu alţi patru tineri, la începutul acestui an, într-un cumplit accident petrecut în Bulgaria.

Avocata nu şi-a luat cu ea nici telefonul mobil şi nici actele. Ultima dată a fost văzută vineri.

“În ziua de 23.octombrie, anul curent, în jurul orelor 16.20, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată de S. I. de 56 ani din Piteşti, despre faptul că în dimineaţa de 22.octombrie,  soţia sa, Spirescu Cristina de 43 de ani din Piteşti, a plecat la serviciu şi  nu s-a mai întors la domiciliu.   În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat faptul că în ziua de 22.octombrie, în jurul orelor 11.00, persoana a fost văzută la Judecătoria Piteşti. Semnalmente: înălţime: 1,67 m, 48 – 50 kg, constituţie slabă, păr şaten tuns mediu, faţă ovală, ochi căprui.La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu o fustă de culoare neagră, o bluză de culoare neagră, un pardesiu de culoare gri închis şi purta o geantă de umăr de stofă de culoare neagră.Toţi cei care pot da detalii cu privire la persoana în cauză sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.”, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş.

Fiica sa, Monica Spirescu, studentă în anul I la Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Scolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative a plecat, în februarie,  la schi, în Bulgaria şi a murit în drum spre sţiunea Borovets, într-un cumplit accinent în care şi-au mai pierdut viaţa alţi patru tineri. Cristina Spirescu a fost răvăşită de durere.

« Era un copil prea bun, prea cuminte, prea generos. De-aia Dumnezeu a luat-o la el pe Monica » , rostea , deznădăjduită, la căpătâiul fetei, mama sa, Critina Spirescu, în ziua în care şi-a dus copilul la groapă. Au trecut, de atunci, opt luni de chin şi frământări pentru părinţii fetei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite