SCANDAL Prostituţie homosexuală cu directorul OTV: poliţia anchetează moartea unui copil care a fost violat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii şi procurorii au efectuat joi dimineaţă 24 de  percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov la domiciliile mai multor oameni de afaceri români şi străini, printre care şi directorul postului OTV, Doru Iuga. Anchetatorii au în vizor o reţea de proxenetism si prostituţie în care sunt implicaţi bărbaţi şi minori

UPDATE Un alt nume implicat în mega-scandalul de prostituţie şi proxenetism este cel al lui Doru Bratu, fotbalist legitimat la Rapid, dar care în acest sezon urmează să evolueze la FC Snagov.

Citiţi şi:

EXCLUSIV Dan Diaconescu implicat într-un imens scandal politic. Se lasă cu destituiri!

Scandalurile OTV: De la garsoniera şantajelor la blocul ţepelor

UPDATE La anchetă contribuie şi Serviciul Omoruri, poliţiştii având suspiciuni că o parte din membrii reţelei de prostituţie şi proxenetism ar fi implicaţi într-un caz dramatic, când un copil a fost ucis după ce a fost violat, potrivit unor surse apropiate anchetei. Vezi aici detalii.

UPDATE Surse judiciare apropiate anchetei au declarat pentru adevarul.ro că procurorii au aflat de rețeaua de prostituție cu băieți în timp ce anchetau un dosar de șantaj în care a fost cercetat actualul director de programe al OTV, Doru Iuga, și patronul postului, Dan Diaconescu. Vezi aici detalii.

CITEȘTE ȘI: Despăgubiri pentru ţeapa de la „Sută % Adevărat” de la OTV. Reșițeanca a primit o parte din banii pentru apartament

Clarvăzătorul de la OTV cercetat pentru şantaj se ascunde de ochii lumii. Află ce s-a mai ales de cabinetul lui Doru Pârv din Arad

UPDATE Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, Doru Iuga nu este acuzat de proxenetism în dosarul în care procurorii Parchetului Capitalei au făcut percheziţii joi dimineaţă, el fiind doar unul dintre clienţii reţelei vizate în anchetă.

Procurorii pot cere arestarea preventivă chiar şi a clienţilor reţelei dacă se va dovedi că aceştia au întreţinut relaţii sexuale cu persoane minore şi aveau cunoştinţă de acest fapt.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au emis 27 de mandate de aducere pentru mai multe persoane, sub acuzaţia de prostituţie, proxenetism şi întreţinere de relaţii sexuale cu minori.

Totodată, mai sunt căutaţi omul de afaceri german Zander Klaus si Andrei Staicovici, care derulează afaceri în Bucureşti.

Peste 250 de oameni ai legii au participat la percheziţiile din Ilfov şi Bucureşti.

Din materialul probator administrat a rezultat, toate persoanele implicate în acest caz sunt bărbaţi care aveau fie rolul de proxeneţi, fie se prostituau, fie erau clienţi. Unii dintre aceştia erau proxeneţi, dar se şi prostituau, iar alţii sunt suspectaţi inclusiv de racolare de minori şi act sexual cu un minor.

Suspecţii au fost aduşi pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei. Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au în vedere ca vineri să înainteze Tribunalului Capitalei propuneri de arestare preventivă a acuzaţilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite