IPOTEZĂ ŞOC Ancheta în cazul reţelei de prostituţie masculină, al cărei client a fost directorul OTV, legată de violarea şi uciderea unui băieţel în 2004!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse judiciare aproapiate anchetei susţin că ancheta privind reţeaua de prostituţie cu băieţi în care este implicat şi Doru Iuga, directorul OTV, este legată de celebrul caz de crimă din 2004 de la Ciolpani. Atunci, un băieţel în vârstă de 12 ani a fost violat, torturat şi ucis fără ca autorul să fie descoperit până în prezent.

Cadavrul lui Ion Gabriel Dragomirescu a fost descoperit la începutul lunii februarie 2004 aruncat într-un şanţ în apropiere de localitatea ilfoveană Ciolpani, pe drumul care leagă Complexul Snagov de Drumul Naţional 1. El avea răni la mâini şi în zona capului, medicii legişti stabilind ulterior că a murit strangulate. În plus, el fusese violat înainte de a fi ucis.

EXCLUSIV Dan Diaconescu implicat într-un imens scandal politic. Se lasă cu destituiri!

Află pe forbes.ro la ce sumă a fost evaluat Dan Diaconescu în Top 500 Miliardari

SCANDAL Prostituţie homosexuală cu directorul OTV: poliţia anchetează moartea unui copil care a fost violat

Citeşte AICI povestea incredibilă a mamei victimei, care a ajuns milionară în euro după ce a câştigat la Bingo, anul trecut. 

Deşi multe probe au fost distruse până la sosirea anchetatorilor la faţa locului, ei au stabilit că băiatul fusese ucis în altă parte. Mai mult, au obţinut o probă ADN despre care se presupune că îi aparţine autorului crimei. Acest lucru nu i-a ajutat, însă, la rezolvarea cazului, deşi au avut peste 200 de suspecţi şi au audiat peste 1.000 de persoane în dosar.

În 2004, Ion Gabriel Dragomirescu era elev în clasa a patra la Şcoala „Mihai Eminescu“ din Bucureşti şi locuia împreună cu tatăl său şi concubina acestuia, dar şi cu sora mai mare, elevă în clasa a cincea. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite